Bulvár

15 órányi titkos videót készíthetett Meghan Markle és Harry herceg

rtl.hurtl.hu

2022. december 10. 8:56

Az egyik, a királyi családhoz közel álló forrás ezt megdöbbentő árulásnak nevezte.

Vilmos brit trónörökös valószínűleg soha nem fog már kibékülni öccsével, Herry herceggel – erről a walesi herceghez közelálló források beszéltek a Daily Mail bulvárlapnak, miután a Netflix bemutatta az ifjabb hercegről szóló dokumentumfilmjét. Ennek tartalmáról korábbi cikkünkben olvashat. 

A 40 éves Vilmos állítólag neheztel öccsére, amiért „tiszteletlenül” viselkedett nagymamájukkal, a néhai II. Erzsébet királynővel, amikor feleségével, Meghannal hercegnével együtt kiléptek az uralkodócsalád életéből és az Egyesült Államokba költöztek.

A trónörökös véleményén várhatóan nem fog változtatni a Netflix dokumentumfilmje sem. Vilmos állítólag még nem látta a filmet, de vélhetően meg fogja nézni. Jövőre megjelenik Harry önéletrajzi könyve is, „Spare”, vagyis „Tartalék” címmel, amelyben a várakozások szerint „nyers őszinteséggel” ír majd a királyi családról.

„A herceg [Vilmos] nagyon zárkózott ember, és amit Harry tesz, az épp az ellenkezője mindannak, amiben ő hisz. Már csak ezért is sokan úgy vélik, hogy nem valószínű, hogy valaha is képes lesz helyrehozni a kapcsolatát. Túl sok víz lefolyt már a híd alatt” – idézi a Daily Mail az egyik barátot.

A bulvárlap egy másik forrása „megdöbbentő árulásként” írta le Harry és Meghan kilépését az uralkodócsaládból. Állítólag a hercegi pár titokban 15 órányi videónaplót rögzített, amelyet átadtak a dokumentumfilm készítőinek. A filmezést még 2020 márciusában kezdték el, majdnem egy évvel azelőtt, hogy hivatalosan is lemondtak volna uralkodócsaládbeli feladataikról.

A herceg és a hercegné igen komoly, állítólag százmillió fontos szerződéseket kötött a Netflix-szel és a Spotify-jal. Ennek Nagy-Britanniában van egy olyan olvasata, hogy a pár pénzért árulta el a királyi családot.

A hatrészes dokumentumfilm-sorozat első három epizódjában Harry azzal vádolta a királyi udvart, hogy összejátszottak a médiával, amely „tönkre akarta tenni” Meghant. A lap forrásai szerint ez nem igaz, valójában a palota és a sajtó közötti kapcsolat épp azért volt a mélyponton, mert a hercegi pár csapata agresszívan igyekezett beavatkozni, például megakadályozni cikkek megjelenését.

Nyitókép: Kevin Mazur / Getty Images for 2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Gala

#Bulvár#vilmos herceg#harry herceg#meghan markle

Címlapról ajánljuk