Bulvár

Így reagált rá Fazekas Vivien, hogy Molnár Gusztávot körözi a rendőrség

rtl.hurtl.hu

2022. november 22. 12:08

Fazekas Vivien egy Insta-storyban tudatta a követőivel, mit gondol arról, hogy volt férjét már a rendőrség is keresi.

Egyre nagyobb hullámok csapnak össze Molnár Gusztáv feje felett, aki jó ideje küzd alkoholproblémákkal, túl van egy botrányos váláson, első felesége szerint bántalmazta közös gyereküket, hétfőn pedig a rendőrség adott ki körözést ellene. A körözés oka valószínűleg az, hogy nem jelent meg a bíróságon egy ellene indított rágalmazási per tárgyalásán. Az üggyel kapcsolatban többen megkeresték a színész előző feleségét, Fazekas Vivient, aki egy 24 óráig látható Instagram-storyban reagált.

„Nem az én ügyem, nincs közöm hozzá, nem szeretnék belefolyni és még inkább nyilatkozni ezügyben” – írta a közösségi oldalán. „Elég nehéz nekem így is végignézni, hogy megannyi segítség, türelem, szeretet és támogatás után, ahogy elengedtem a kezét, hová csúszott azon a bizonyos lejtőn!”

Vivien korábban többször is beszélt arról, hogyan romlott meg a kapcsolata a színésszel, majd új szerelméről is nyilatkozott a Reggeliben. Ezen a ponton viszont szeretne elhatárolódni Molnár Gusztávtól és a körülötte kialakult botrányoktól.

 

 

#Bulvár#fazekas vivien#molnár gusztáv#körözés

Címlapról ajánljuk