Bulvár

„Egy ideje komolyra fordult a kapcsolatunk” – Inti átment Sáfrány Emese próbáján

rtl.hurtl.hu

2022. november 17. 12:28

A 2022-es év rengeteg nehézséget tartogatott Sáfrány Emese számára, akiben a fia tartja a lelket.

Sáfrány Emese az elmúlt év mélypontjairól a Story magazinnak mesélt:

„Nem volt könnyű feldolgozni, hogy egyedülálló édesanya lettem. De mivel keseregni sem akartam, hamar eljutottam arra a pontra, hogy muszáj lesz összekapnom magam, amihez segítséget is kértem. Családállításra mentem, coach-hoz és pszichológushoz fordultam. És pár hónap leforgása alatt sikerült annyira rendbe tenni a lelkem, hogy még egy új kapcsolatra is készen álljak.”

Ekkor lépett be az életembe Inti, aki nemcsak engem vett le a lábamról, hanem a fiamat is, és ezzel át is ment a próbán. És igen, egy ideje komolyra fordult a kapcsolatunk, amit csak még tovább mélyített az elmúlt időszak

– kezdte Emese, aki szerelme betegségével folytatta:

„Túl vagyunk egy nagy ijedelmen. Inti szívével gondok voltak, pár hétre kórházba is került. Hát, ez sem volt egy sétagalopp. Az elmúlt hónapok próbára tettek. Szerencsére az idő mindent elrendezett. Inti ma már teljesen jól van, de vigyáznia kell magára. Segítettem az életmódváltásban, felügyeltem, mennyit iszik, mit eszik, és ha nem tartja be az orvos utasításait, azonnal rászólok. Az egészségéről van szó, amit komolyan kell venni” – mondta a légtornász.

 

Az interjúban Béres Anett is szóba került, akiről így nyilatkozott a teaszeánszos eset után:

Hál' isten, Anett is szépen gyógyul. Amiben kértek, segítettem neki. Ha a szeretteimről van szó, nem ismerek lehetetlent

– mesélte Emese, aki úgy érzi, anyaként nem engedheti meg, hogy a hétköznapi vagy komolyabb problémák terhe alatt összeomoljon.

Ha én nem vagyok jól, azt a fiam azonnal megérzi. De tényleg jól vagyok! Eleget foglalkoztam, foglalkozom magammal ahhoz, hogy így vagy úgy, de túllendüljek a gondjaimon.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#sáfrány emese#inti#kapcsolat#nehézség

Címlapról ajánljuk