Bulvár

Béres Anett szakított a férfival, aki miatt még az ayahuasca teaszeánszt is bevállalta

rtl.hurtl.hu

2022. november 16. 10:15

Az egykori VV-s a halálközeli élmény miatt átértékelte az életét, és úgy döntött, öt év után véget vet a se vele, se nélküle kapcsolatnak.

Béres Anett még júliusban vett részt egy ayahuasca teaszeánszon. A különös szertartás majdnem az életébe került. A főzettől ugyanis hallucinációk gyötörték Anettet, és az erdőbe menekült, majd leesett egy magaslesről, és súlyosan megsérült. Eltört a csigolyája, több bordája és a sarokcsontja is. Csak a szerencsének és két arra járó férfinak köszönheti, hogy túlélte.

Öt órán át műtötték, hetekig lábadozott, a felépülése még most is tart. Anett az eltelt időszakban átértékelte az életét, úgy döntött, lezárja párkapcsolatát, mert az nem halad sehova. A Borsnak beszélt arról, hogy volt szerelmével még az összeköltözésig sem jutottak el.

Húszéves korom óta vágyom arra, hogy családom legyen, de mindig olyan férfiakat vonzottam be, akikkel nem volt közös jövőnk. A legutóbbi szerelmemmel is öt évig tartott a se veled, se nélküled viszony. Sajnálom, hogy ennyi időt pazaroltam rá, hogy nem voltam erősebb, nem bírtam lépni 

 

– mondta Anett, aki  úgy érzi, a balesetet óta megerősödött, és rengeteg támogatást kap családjától.

 

Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#béres anett#szakítás#rtl#ayahuasca

Címlapról ajánljuk