Bulvár

„Borzasztó, hogy milyen megalázó helyzetekbe hozza magát” – megszólalt Molnár Gusztáv exe arról, hogy a színész a sínekre esett

rtl.hurtl.hu

2022. november 10. 9:27

Fazekas Vivien szerint a Molnár Gusztáv saját családja sem tudja, hogy pontosan mi történt a színésszel.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Blikk egyik olvasója Tatabánya felé ment vonattal, amikor meglátta a szerinte ittas állapotban lévő Molnár Gusztit, aki végül a megállóban gyakorlatilag le is esett a vonatról. Molnár visszautasította, hogy ittas lett volna, de azt mondta, bevonul egy hosszabb ideig tartó rehabilitációra.

A Bors megkereste Fazekas Vivient, a színész exfeleségét, aki már hónapokkal ezelőtt megszakította a kapcsolatot Molnár Gusztávval a férfi szenvedélybetegsége miatt.

Mit lehet mondani arra, ami Gusztival történik? Semmit… Én csak olvasom a híreket, és széttárom a karjaim. Borzasztó, hogy milyen megalázó helyzetekbe hozza magát


– mondta Vivien, aki a mai napig tartja a kapcsolatot a színész testvérével. 

A testvér elmondta, hogy nagyon féltik Gusztit, de ők sem tehetnek semmit. A színész családja Vivien szerint onnan tudta meg az esetet, hogy a tatabányai kórház felhívta őket, hogy ott kezelik a rokonukat. Vivien hozzátette:

„Sajnálom őt, de nem tudok mit kezdeni a dolgaival. Azt sem értem, amit a minap nyilatkozott, hogy szeretné elérni negyvenéves korára, hogy családja legyen, szép háza és nyugodt élete. 

Az a szomorú ebben, hogy ez mind meg volt neki

#Bulvár#molnár gusztáv#fazekas vivien#család#alkohol#probléma#vonat#ájulás

Címlapról ajánljuk