Bulvár

Elon Musk évekig úgy gondolta, hogy a barátnője csak egy szimuláció

rtl.hurtl.hu

2022. október 17. 12:19

A milliárdos meg volt róla győződve, hogy a barátnőjét csak az agykérge találta ki, és igazából nem is létezik.

Elon Muskkal kapcsolatban sok meglepő dolog derült már ki, például, hogy egy lovat ajánlott fel erotikus masszázsért cserébe egy légiutas-kísérőnek, egy égett hajszagú parfümöt dobott a piacra, és hogy már vagy ezer éve nem szexelt. A techmilliárdosról ezúttal volt párja árult el egy megdöbbentő dolgot – írja az angol Cosmopolitan

Elon Musk és volt barátnője, az énekesnő Grimes 3 évig voltak együtt hivatalosan, és 2 gyerekük született, akik a XÆ A-12 és az Exa Dark nevet kapták. A pár kapcsolata nemrég ért véget, Grimes év elején még úgy fogalmazott a Vanity Fairnek, hogy nincsenek szavak a kapcsolatuk jellegére, de talán a barát (romantikus értelemben) írja le a legjobban a viszonyukat, azonban nem várja el, hogy bárki is megértse ezt.

A BBC minisorozatot készített a techmogulról, ami Az Elon Musk Show nevet kapta, és amiben a milliárdoshoz közel állók nyilatkoznak Muskról. Devin Gordon író azt nyilatkozta, hogy Grimes meglepő teóriáról számolt be neki: 

A milliárdos meg volt róla győződve, hogy Grimes valójában nem is létezik, hanem ő csak egy szimuláció, amit ő [Musk] hozott létre, és csak az agykérgében létezik, mint egyfajta tökéletes társ. Ez egy kicsit őrülten hangzik, azt leszámítva, hogy maga Grimes is így gondolja. Azt mondja, hogy valóban úgy érzi magát, mint egy szimuláció, amit Musknak készítettek.


Gordon hozzátette, hogy az énekesnő azért érezte így, mert az érdeklődési körük tökéletesen egyezett, és a zenei ízlésük is technológia-orientált volt. Grimes azóta mással is volt párkapcsolatban, így feltehetően mégsem csak szimuláció – ha csak nem ugyanazt képzelte el mindkét partnere.

Nyitókép: Theo Wargo / Getty Images

#Bulvár#elon musk#grimes#szimuláció#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk