Bulvár

Elon Musk állítólag „ezer éve nem is szexelt”, és nagyon kiakadt a megcsalási botrány miatt

rtl.hurtl.hu

2022. július 26. 14:07

A milliárdos inkább másra fókuszálna a jövőben.

A Wall Street Journal cikkéből kiderült, hogy Elon Musk intim kapcsolatba kerülhetett Sergey Brin, a Google társalapítójának feleségével. A lap értesülései szerint Brin 2022 januárjában adta be a válókeresetet, alig néhány héttel azután, hogy megtudta, Nicole Shanahannek tavaly decemberben rövid viszonya volt a világ leggazdagabb emberével. 

A Teslát és a SpaceX-et alapító Musk azonban mindent tagad, állítása szerint a megcsalásról szóló történet csak „bullshit”, és továbbra is jó barátságot ápol Brinnel – a minap például együtt buliztak, amiről egy fotót is megosztott.

Már vagy ezer éve nem is szexeltem

írta egy tweetre válaszolva a milliárdos, aki hatalmasat csalódott a médiában.

Néhány hete még arról lehetett olvasni, hogy 2021 novemberében titokban ikrei születtek Shivon Zilistől, Musk egyik cégének felsővezetőjétől, most pedig egy másik affér miatt került a reflektorfénybe.   

Szupernóva méretű figyelem vetül rám, és ez óriási szívás. Sajnos, még a legegyszerűbb rólam szóló cikkek is rengeteg kattintást hoznak. Azon leszek, hogy a továbbiakban csak olyan dolgokra koncentráljak, amik hasznosak a civilizáció számára.

– írta legutóbbi Twitter-posztjában a Tesla atyja.


Nyitókép: James Devaney / Getty Images

#Bulvár#elon musk#google#alapító#megcsalás#szerető#szex#nicole shanahan#sergey brin

Címlapról ajánljuk