Bulvár

Elon Musknak házasságon kívül születtek ikergyerekei

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. július 7. 8:17

A világ leggazdagabb embere a Neuralink nevű cégének egyik vezetőjével kavart, miközben feleségével és egy béranyával a második gyereküket várták.

A Business Insider birtokába jutott bírósági dokumentumok szerint Elon Musknak tavaly két gyermeke született Shivon Zilistől, a Neuralink nevű cégének egyik vezetőjétől – írja a HuffPost

Az ikrek állítólag hetekkel azelőtt születtek, hogy a Tesla-alapítónak és a zenész Grimes-nak 2021 decemberében béranya közreműködésével született egy kislánya.

Áprilisban Musk és Zilis hivatalosan kezdeményezte az ikrek nevének megváltoztatását, hogy „az apjuk vezetéknevét viseljék, és az anyjuk vezetéknevét középső névként”. Úgy tudni, hogy erről májusban hozott végzést egy bíró a texasi Austinban, bár a gyerekek nevét nem hozták nyilvánosságra.

Zilis jelenleg a Neuralink üzemeltetési és speciális projektek igazgatójaként dolgozik. A cégnek Musk a társalapítója és társ-vezérigazgatója. A Neuralink egy Szilícium-völgyi startup, amely embereket és számítógépeket összekötő eszközöket, úgynevezett agy-gép interfészeket fejleszt.

Egy híján tíz

Az ikrekkel Musknak összesen kilenc gyermeke van, vagy legalábbis ennyiről lehet tudni. Grimes-szal két közös gyermeke született: Exa Dark Sideræl és X AE A-XII. Volt felesége, Justine Musk kanadai írónő mesterséges megtermékenyítés útján ikreket és hármas ikreket szült neki. Az ikrek egyike áprilisban kérvényezte nevének megváltoztatását, hogy az tükrözze nemi identitását, és mert többé nem kíván semmilyen formában rokonságban állni biológiai apjával.

Elon Musk az utóbbi hetekben többször is posztolt Twitteren népesedési kérdésekről. Június 14-én például azt írta ki, hogy az utóbbi két év demográfiai katasztrófa volt, majd hozzátette, hogy ő a maga részéről mindent megtesz ez ellen.

Nyitókép: Elon Musk 2010-ben akkori feleségével, Talulah Riley-vel és két fiával, Griffinnel és Xavier-vel a Tesla tőzsdei bevezetésén - Fotó: Daniel Acker/Bloomberg via Getty Images

#Bulvár#elon musk#házasságtörés#ikrek#születés

Címlapról ajánljuk