Bulvár

Szakított Elon Musk exe, Grimes és transznemű párja

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. július 14. 13:57

Elon Musk két gyerekének anyja és Chelsea Manning, az amerikai hadsereg titkainak kiszivárogtatója márciusban jöttek össze.

Nem tartott sokáig az énekesnő Grimes és a transznemű Chelsea Manning kapcsolata, írja a Page Six két független, de meg nem nevezett forrásra hivatkozva. Grimes és Manning márciusban kezdtek randizni, arról hogy egy párt alkotnak, szintén a Page Six számolt be először.

A pár azután jött össze, hogy a 34 éves Grimes másodjára is szakított két gyermeke apjával, Elon Muskkal. A világ leggazdagabb embere nem vette túl könnyedén, hogy Grimes Chelsea Manninggel kezdett randizni, Musk Twitteren többször is transzfób kijelentéseket tett, gúnyolódva a transzneműeken.

A kanadai énekesnő (polgári nevén Claire Boucher) és Chelsea Manning, az amerikai hadsereg titkainak kiszivárogtatója a tavasszal össze is költöztek, akkor úgy tűnt hogy komolyra fordult köztük a kapcsolat. Együtt éltek Austinban, bár a 34 éves Manning megtartotta brooklyni lakását is.

A Bradley Edward Manning néven született egykori hírszerzési elemző hét évet töltött katonai börtönben, miután titkos dokumentumokat szivárogtatott ki a Wikileaksnek. 35 évre ítélték, de büntetését Barack Obama enyhítette. Manning 2018-ban esett át nemi megerősítő műtéten, 2020-ban szabadult a börtönből. Az artisztikus popzenében jeleskedő, poszthumán beállítottságú Grimes Elon Muskkal való kapcsolatának köszönhetően lett világhírű. A két nő kapcsolata elég nagy visszhangot keltett az amerikai celebvilágban, Manning memoárja októberben jelenik meg „README.txt” címmel, hogy esik-e szó benne az énekesnőhöz fűzódó viszonyáról, egyelőre nem tudni.

Grimes és Manning képviselői nem reagáltak a Page Six értesüléseire. A Page Six szerint Grimes jelenleg újra randizik.

Nyitókép: Scott Dudelson / WireImage (Grimes) // Bert Van Den Broucke / Photonews (Manning) via Getty Images

#Bulvár#grimes#chelsea manning#szakítás

Címlapról ajánljuk