III. Károly, Vilmos herceg és Harry herceg kísérik Erzsébet királynő koporsóját LondonbanÚgy látszik, ezeken az eseményeken már részt vehet Meghan Markle is.
Bulvár

III. Károly, Vilmos herceg és Harry herceg kísérik Erzsébet királynő koporsóját Londonban

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 14. 6:37

Úgy látszik, ezeken az eseményeken már részt vehet Meghan Markle is.

A királyhoz csatlakoznak majd a fiai, Vilmos és Harry is, hogy a néhai uralkodó koporsóját a Buckingham-palotától a westminsteri apátságig kísérjék. A II. Erzsébet koporsóját szállító repülőgép a nyugat-londoni RAF Northholt légibázison landolt. A királynő családja a koporsót a Buckingham-palotában kapta meg, ahol egy éjszakán keresztül az egykor könyvtárként szolgáló Bow teremben volt elhelyezve.

Az utolsó repülésre elkísérte az anyját Anna hercegnő is, II. Erzsébet egyetlen lánya. A hercegnő később elmondta, hogy megtiszteltetés és kiváltság volt elkísérni az utolsó útjára az édesanyját.

Érdekesség, hogy a gyászban részt vesz Meghan Markle is, akinek III. Károly korábban megtiltotta, hogy az akkor már nagyon rossz egészségügyi állapotban lévő Erzsébethez siessen a férjével, Harryvel együtt.

Károly a beszámoló szerint közölte fiával, hogy „nem lenne helyes”, ha Meghan megjelenne Balmoralban „egy ilyen szomorú pillanatban”. A telefonbeszélgetésben kiemelte, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné sem utazik oda, és csak a legszűkebb család lesz jelen.

Nyitókép: Pool / Samir Hussein / WireImage

#Bulvár#iii. károly#ii. erzsébet#harry herceg#vilmos herceg#erzsébet királynő

Címlapról ajánljuk