Bulvár

Kanye West megint nem bírt magával, és mindenkinek beszólt

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 2. 14:41

A rapper pornófüggőségéről posztolt, valamint feleségét és anyósát is sértegette. 

Kanye West, Kim Kardashian válófélben lévő férje, gyakran haragítja magára exe családját, ugyanis a privát beszélgetéseiket előszeretettel osztja meg közösségi oldalán. A kompromittáló bejegyzéseket rendszerint néhány óra elteltével törli, azonban a Daily Mail képernyőfotói alapján ezúttal is könnyű beazonosítani a rappert jelenleg foglalkoztató témákat.

A párnak 4 közös gyermeke van: North (9), Saint (6), Chicago (4) és Psalm (3). Kanye West tavaly jelentette be, hogy saját iskolát alapít, ami az elhunyt édesanyja nevét viseli. A Donda Academy egy keresztény, projektalapú iskola, ahol a gyerekek egész nap gyakorolhatják a hitüket, valamint vasárnaponként egy közös istentiszteleten is részt vesznek. Kanye szeretné, ha a gyerekei az újonnan megnyitott iskolájába járnának, azonban Kim ragaszkodik hozzá, hogy a gyerekek ne váltsanak iskolát, hanem ott maradjanak, ahová most is járnak. Kanye megosztotta egy Kimnek küldött üzenete fotóját, amin azzal vádolja Kimet, hogy azért dönthet ő a gyerekek iskoláztatásáról, mert ő félig fehér.

A rapper az apósát, Kris Jennert sem hagyta ki támadásokból, aki a lánya által üzent neki:

KÉRLEK. Szólj neki, hogy hagyjon ki engem a dolgaiból. Majdnem 67 éves vagyok, nem mindig érzem jól magam, és ez a végletekig stresszel.


Erre a rapper visszavágott, és azzal vádolta Kim anyját, hogy a gyerekei miatta szerepeltek a Playboy magazinban, és miatta került nyilvánosságra Kim szexvideója is. Hozzátette, hogy nem fogja engedni, hogy a két lánya is hasonló sorsa jusson. Kanye egy posztjában azt is bevallotta, hogy pornófüggő, és szerinte ez tette tönkre a családját.

Egy másik meglepő húzása a rappernek az volt, hogy a család férfitagjait spermadonoroknak titulálta – utalva ezzel arra, hogy bár minden nővérnek több gyermeke van, a legtöbben nincsenek együtt a gyermekeik apjával.

A posztolgatás után nem sokkal Kanye letörölte az összes bejegyzését, azonban a posztokat addigra összegyűjtötte a Daily Mail.

Nyitókép: MEGA / GC Images / Getty Images

#Bulvár#kanye west#kim kardashian#gyerekek#válás#iskola

Címlapról ajánljuk