Bulvár

„Te b.szod szét ezt a családot!” – megnyílt az FBI-akta, Brad Pitt falhoz csaphatta Angelina Jolie-t

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 18. 14:10

A színésznő álnéven jelenthette fel volt férjét egy 2016-os incidens után. Most a sokkoló részletek is napvilágot láttak.

A most kiszivárgott dokumentum szerint Jolie fizikai és verbális erőszakról számolt be egy FBI-ügynöknek – írta a Variety.

A színésznő állítása szerint az incidens egy magánrepülőn történt. Pitt a gép hátuljába ráncigálta, majd a falhoz csapta Jolie-t, aki a könyökén szenvedett sérüléseket. A gyerekeket sem kímélte: az akkor 15 éves kambodzsai származású Maddoxszal ordibált, majd a vita állítólag tettlegességig fajult.

Jolie azt is elárulta, hogy férje akkoriban egyáltalán nem vetette meg az alkoholt, és hirtelen dühkitörései miatt több szitokszó is elhagyta a száját:

Te baszod szét ezt a családot!

– állítólag ezt kiabálta Pitt a gépen.

Jolie azzal is megvádolta volt férjét, hogy a Franciaországból az Egyesült Államokba tartó gépen többféle alkoholt is fogyasztott, ráadásul sörrel öntötte le a családját.

Pitt minden vádat tagad, és az egyik közeli barátja szerint Jolie saját maga szivárogtatta ki a dokumentumokat, hogy lejárassa volt férjét. Nem ez lenne az első eset: a színész szerint exfelesége szándékosan akart kárt okozni neki, amikor állítása szerint tudta nélkül adta el egy rivális befektetőnek a saját részesedését közös borászatukban. Pitt be is perelte Joliet.

Nyitókép: Jeffrey Mayer / Contributor / Getty Images

#Bulvár#rtl#RTL Klub#angelina jolie#brad pitt#bántalmazás#repülőgép#fbi

Címlapról ajánljuk