Bulvár

Brad Pitt beperelte Angelina Jolie-t

rtl.hurtl.hu

2022. február 18. 17:51

A színész szerint volt felesége érdemtelenül próbál gazdagodni közös borászatukból, amit ő futtatott fel pénzt és fáradságot nem kímélve.

Beperelte Angelina Jolie-t Brad Pitt. A színész azért ment bíróságra, mert volt felesége eladta részesedését egy orosz üzletembernek abban a francia borászatban, amit közösen vettek, és ahol az esküvőjüket tartották 2014-ben.

Brad Pitt azt állítja, hogy megállapodásuk volt arról Angelina Jolie-val, hogy a másik beleegyezése nélkül nem adják el tulajdonrészüket a Château Miraval borászatban. A színésznő mégis így tett, és saját részét a Jurij Sefler orosz oligarcha birtokában lévő Stoli Group leányvállalatának értékesítette.

Az 58 éves Pitt azt mondja, pénzt és fáradságot nem kímélve tette a Marseille és Nizza közt elhelyezkedő borászatot a világ egyik legelismertebb rozétermelőjévé, aminek éves bevétele meghaladja a 15 milliárd forintot. Szerinte volt felesége az ő munkájából akar érdemtelenül profitálni, miközben elfogadhatatlan sérelmet okoz neki.

A periratokból kiderül, hogy Jolie tavaly januárban közölte volt férjével, hogy „fájdalmas döntésre jutott, nehéz szívvel” meg kell válnia részesedésétől, mert személyes ellenérzései vannak az alkoholbiznisszel szemben. Bár egyeztettek arról, hogy Pitt kivásárolja Jolie üzletrészét, öt hónappal később megfeneklettek az erről zajló tárgyalásaik.

Nyitókép: Kevork S. Djansezian/Getty Images

#Bulvár#brad pitt#angelina jolie#per#borászat#franciaország

Címlapról ajánljuk