Bulvár

Kilenc férfival járt a 35 éves, szűz Sonali, de addig nem hajlandó szexelni, amíg el nem veszik feleségül

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 15. 9:44

A családjának azt hazudta, hogy már férjhez ment.

Sonali Chandra azzal került be a világsajtóba, hogy még 35 évesen is szűz, ráadásul ezen nem is nagyon szeretne változtatni, amíg el nem veszik feleségül. Chandra édesapja nem ápol jó viszonyt a lányával, mivel sokáig azt hazudta, hogy már férjhez ment. 

A Blikk az Insider cikkét szemlézve azt írja, hogy Chandra magát modern, első generációs indiai amerikainak vallja, és örömmel őrzi az indiai hagyományokat, az országban ugyanis tabu a házasság előtti szex.

A szüleim soha nem beszéltek velem a szexről. Amikor a húgommal kicsik voltunk, bollywoodi filmeket néztünk, amikben tilos volt csókolózást mutatni, a szereplők csak egymás kezét foghatták.

– emlékszik vissza Sonali Chandra.

A jelenleg 35 éves nő saját bevallása szerint nem bulizott, nem járt bálokra, de még csak kollégiumban sem lakott az egyetemi évei alatt.

Chandrával az apja 2009-ben közölte, hogy majd ő talál neki férjet egy indiai közvetítőoldal segítségével. Ekkor 23 éves volt.

Chandra végül nem találkozott a jelöltekkel, mivel azt vette észre, hogy mindenki csak le akar feküdni vele. Családjának pedig azt hazudta, hogy már elkelt.

Kilenc férfival voltam kapcsolatban, mindegyik bunkó volt. A külsőm alapján ítéltek meg, de amikor elmondtam nekik, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, rögtön eltűntek

– mondta Chandra, akit hárman is eljegyeztek, mert a férfiaknak vízumra volt szükségük az Egyesült Államokban.

Nyitókép: Sonali Chandra / Facebook

#Bulvár#sonali chandra#india#házasság#szex#szűz

Címlapról ajánljuk