Bulvár

Fazekas Vivien aggasztó szöveget posztolt a Molnár Gusztival való szakítása után

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 15. 14:22

Nem biztos, hogy jól viseli.

Fazekas Vivien a Fókusz kamerái előtt mondta el, hogy nem tudja tovább fogni Molnár Guszti kezét, úgy döntött, hogy szakít a színésszel.

Ha nagyon mély és nagyon őszinte akarok lenni, akkor én remélem, hogy ő egyszer valóban eljut odáig, hogy ez így nem mehet tovább. Egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy sikerül. Sajnos

– mondta Fazekas Vivien, aki hosszú és fájdalmas hónapok után döntött úgy, hogy nem folytatja tovább a házasságát Molnár Gusztávval. A színészről néhány hónapja derült ki, hogy bipoláris depresszióval és súlyos alkoholproblémával küzd, amiből úgy tűnik, jelenleg nincs számára kiút. Elvonóra ment, de rövid idő után feladta.

A szakítás óta már többször is kamerák elé állt Vivien, aki most egy Instagramra feltöltött, 24 órán keresztül elérhető sztoriban azt írta.

Csak azért, mert jól viseli, még nem jelenti azt, hogy nem is nehéz.

 Az ehhez mellékelt rajzon pedig egy gyermekét szomorúan ölelő nő volt látható, hátán egy mindenfélével teletömött, óriási puttonnyal, a zsákra pedig az volt írva, hogy metoo.

A történet arra utal, hogy őt is megviseli a szakítás, nemcsak Molnár Gusztit, aki azóta megpróbálta visszahódítani a kedvesét a kedvenc szerelmes versével, de a színész ezzel végül nem ért el számottevő eredményt.

Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#fazekas vivien#molnár guszti#szakítás#instagram#sztori

Címlapról ajánljuk