Bulvár

Csattanós választ adott az 59 éves nagymama, akit azért bántottak, mert forrónadrágot hord

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 14. 10:02

A kommentelők csúnyán rászálltak.

Az 59 éves, sportos Jacqueline Hooton profi edző és táplálkozási tanácsadó. A nagymamára azonban csúnyán rászálltak a kommentelők, akik szerint a nő mutogatja magát, az ő korában pedig ezt már nem illik.

Hootonnak többen azt írták, hogy nem arról van szó, hogy nem néz ki jól a korához képest, hanem hogy a családját tisztelhetné jobban annál, minthogy ilyen kis, feszülős ruhákban mutatkozik a közösségi oldalakon – írja a LADBible.

Olyan véleményeket is kapott, hogy ennél sokkal elegánsabban is meg lehet öregedni, és hogy jobb lenne mindenkinek, ha elfogadná, hogy eljárt felette az idő.

Akárhogy is, Hooton elég csattanós választ adott a kritikákra. A nagymama elmondta, hogy szörnyű dolognak tartja, hogy a nőket többek között a koruk alapján is beskatulyázzák.

Azok, akik így gondolkodnak, azt mondanák egy 5 éves kislánynak, hogy 20 év múlva már túl leszel életed legjobb időszakán?

– utalt Hooton arra a gyakori szexista vélekedésre, miszerint a nők 30 év fölött már látványosan elkezdenek öregedni a férfiakhoz képest. A nagymama szerint a kor miatti diszkrimináció az egyik legszomorúbb dolog, amivel szinte minden nőnek meg kell küzdenie, ő ezért döntött úgy, hogy büszkén viselni fogja a fiatalos ruháit is.

Nyitókép: saff_fit / Instagram

#Bulvár#jacqueline hooton#nagymama#forrónadrág#Sport

Címlapról ajánljuk