Bulvár

Victoria Beckham állítólag ki nem állhatja a menyét

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 11. 16:04

Brooklyn és Nicola esküvője előtt romolhatott meg a lány és az anyós kapcsolata.

Victoria Beckham és Nicola Peltz kapcsolata a hírek szerint egyáltalán nem mondható felhőtlennek. A Page Six azt írja, hogy „ki nem állhatják egymást, és nem beszélnek”. A nézeteltérés a Beckham-Peltz esküvő előtt kezdődhetett, amikor Nicola kijelentette: nem akarja, hogy anyósa kivegye a részét az ötletelésből. A hírportál egyik forrása szerint már ekkor minimális volt a kommunikáció kettejük között. Ráadásul később Brooklyn és a szülei között is óriási volt a feszültség, miután a Tatler magazin címlapfotót közölt Nicoláról a következő szöveggel:

Az új Mrs. Beckham.


A pletykákra most Nicola reagált, aki szerint közel sem annyira súlyos a helyzet, mint ahogy azt a bulvárlapok megírták. Brooklyn Beckham újdonsült felesége szerint akkor kaphattak szárnyra az anyósával való viszonyáról szóló pletykák, amikor kiderült, hogy nem egy Victoria által tervezett menyasszonyi ruhában fog az oltár elé állni.

Úgy volt, hogy abban fogok, és én tényleg akartam is, de néhány hónappal később kiderült, hogy a stúdió mégsem tudja elkészíteni, ezért egy másik ruhát kellett választanom. Nem ő mondta, hogy nem viselhetem, és én sem mondtam, hogy nem akarom az ő tervezését felvenni. De szerintem itt kezdődött minden

– mondta Nicola a Varietynek.

Nyitókép: Victoria Beckham 2022. március 4-én Párizsban - Marc Piasecki / Getty Images

#Bulvár#victoria beckham#nicola peltz#anyós#brooklyn beckham#felesége#dráma#viszály#konfliktus#esküvő

Címlapról ajánljuk