Bulvár

Victoria Beckham kiborította a három Michelin-csillagos séfet

rtl.hurtl.hu

2022. június 28. 15:20

Furcsa dolgokat kért.

Victoria Beckham énekes-divattervező és férje, David Beckham is ott voltak a Real Madrid korábbi sztárja, Sergio Ramos 2019-es, fényűző esküvőjén. A spanyolországi kézfogón egy három Michelin-csillagos séf gondoskodott a menüről, ami így sem nyerte el mindenki tetszését. 

A Daily Mail szerint a televíziós séfként is ismert Dani Garcia egy esti tévéműsorban arra panaszkodott, hogy Victoria Beckham teljesen átalakíttatta a menüt. A séfet arról kérdezték, hogy milyen érzés volt a divattervezőnek főzni, ő azonban azt mondta:

Nagyon furcsa. Viktoria Beckham átalakította az egész menüt.

Hozzátette: az ilyesmi nagyon szomorú, mert nem csak ő és csapata, hanem a menyasszony és a vőlegény is komoly erőfeszítéseket tettek, hogy egyedi menüt szolgálhassanak fel a nagy napon. 

Az is kiderült, hogy mivel volt baja a Spice Girls-ben befutott üzletasszonynak. Az ő menüje teljesen eltért, kizárólag zöldségek voltak benne, mondta el a séf, aki hozzátette: „Aztán volt néhány furcsa dolog, amit még soha életemben nem láttam. Mindig lennie kellett kókuszvíznek, egy tál mentolos cukorkának, a másik oldalon pedig alkoholos gélnek, ami ma már nagyon híres, de akkoriban még nem volt az, mert a Covid-járvány akkor még nem kezdődött el.”

Bonyolult volt aznap este étlapot készíteni Victoriának, jegyezte meg a szakács, aki első Michelin-csillagát 25 évesen szerezte meg.

Nyitókép: Marc Piasecki / GC Images

#Bulvár#victoria beckham#séf#kókuszvíz

Címlapról ajánljuk