Bulvár

David Beckham fia és menye egy 3 millió dolláros esküvő után ébredtek rá, hogy Ukrajnában sokan szenvednek

rtl.hurtl.hu

2022. április 17. 19:55

A brit bulvármédia beleszállt az adakozó kedvű, ám rongyrázós ceremóniát tartó párba.

Kérjük, fontolja meg, hogy adományt nyújt a nevünkben, hogy segítsen finanszírozni a CARE küldetését, hogy életeket mentsen, legyőzze a szegénységet és előmozdítsa a társadalmi igazságosságot

– írta az Instagramon a frissen házasodott Brooklyn Beckham (az egykori brit futballsztár, David Beckham fia) és Nicola Peltz színésznő, miután lezajlott 3 napig tartó, és összesen 3 millió dollárba kerülő esküvőjük.

A Sun cikke ugyan nem hangsúlyozza ki, hogy álszentnek tartja a dúsgazdag pár adakozási felhívását, de a címadásban és a felvezetőben egyértelműen célozgatnak rá.

A szóban forgó Instagram-posztban a pár arról akarta tájékoztatni több millió követőjét, mennyire lesújtotta őket az orosz-ukrán háború, és arra buzdították a családjukat és a barátaikat is, hogy esküvői ajándékok helyett inkább adományozzanak a CARE nevű jótékonysági szervezetnek, rajtuk keresztül pedig a rászoruló ukránoknak.

A pár rengeteg sztár társaságában kelt egybe múlt hétvégén a családjuk birtokán, a floridai Palm Beachen. A menyasszony egy egyedi készítésű Valentino ruhában mondta ki az igent. Az esküvőt követően pedig kiderült, hogy David Beckham egy elektromos Jaguar XK140-est ajándékozott a párnak. Egy-egy ilyen autó 350 000 fontba kerül.

Nyitókép: Brooklyn Beckham és Nicola Peltz / Getty Images

#Bulvár#david beckham#esküvő#nicola peltz#brooklyn beckham

Címlapról ajánljuk