Bulvár

„Fel vagyok háborodva a vádak miatt” – Béres Alexandra jogi útra tereli a Schobert Norbi-s ügyet

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 11. 12:11

A fitneszedző megszólalt a Schobert-botrány kapcsán, és megtette a szükséges jogi lépéseket.

Schobert Norbert a rendőrséghez fordult, miután hosszú évekig tűrte, hogy lejárató posztokat írnak róla és családjáról „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook oldalon. A fitneszguru azért terelte jogi útra az ügyet, mert megelégelte a folyamatos megaláztatást.

Mindeközben egy férfi azt állította, hogy Béres Alexandra áll a szóban forgó Facebook oldal mögött. A nagy port kavart pletykákat a fitneszedző azonnal tagadta, és megtette a szükséges jogi lépéseket, most pedig a Story magazinnak nyilatkozott az őt ért vádakról:

Egyoldalúan alaptalan vádak értek, érnek, amelyekkel szemben megtettem a szükséges jogi lépéseket. Nem gondolom, hogy nehéz lesz magunk mögött hagyni a botrányt, ugyanis a mi részünkről nem az. Ez az ügy nincs jelen a mindennapjainkban. Fel vagyok háborodva a vádak miatt, de nekem nincsenek titkaim. Eljutottam arra a pontra, hogy ezt az ügyet nem a médiában, hanem jogi úton szeretném rendezni.

Schobert Norbert és Béres Alexandra között már évek óta nagy a feszültség. Kapcsolatuk állítólag akkor romlott meg, amikor Alexandra az akkor nála óraadónként dolgozó Rubint Rékát elbocsátotta, majd Norbi megvádolta Alexandrát, hogy nem engedélyezett táplálékkiegészítőkkel doppingolja csapatát – írja a Blikk.

#Bulvár#béres alexandra#schobert norbert#fitnesz

Címlapról ajánljuk