Bulvár

Tibi atya Schobert Norbinak: Lara mentális egészségéért nem a kommentelők felelnek, hanem te meg Rubint Réka

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 3. 18:42

A fitneszguru szerint nem kellett volna újra feltölteni azokat a képeket, amiket ő és a családja osztott meg saját magukról, a blogger szerint viszont Norbi „marketizálja” saját lánya testét. Tibi atya perköltséget gyűjt azoknak a kommentelőknek, akiket szerinte Norbi elhallgattatna.

Tovább bonyolódik Schobert Norbi és az egyik legnagyobb haza blogger, Tibi atya vitája. Az internet csataterén folytatott szóváltás akkor robbant ki, amikor a fitneszguru kikelt magából amiatt, hogy valaki nyilvánosságra hozta: lánya megbukott az érettségin. Szerinte ez magántitoksértés, és valaki „ország-világ előtt megalázta” Larát. Tibi atya nem hagyhatta szó nélkül a szerinte jogtalan kiakadást.

A népszerű blogger azóta két posztban is foglalkozott a történtekkel. Az egyikben azt taglalta, hogy szerinte teljesen igaza van Norbinak: egy Lara korú tinédzser tényleg bele is halhat egy ilyen szintű megalázásba. Azonban ő elsősorban Rubint Rékát és Schobert Norbit okolja a lány mentális egészségéért, nem pedig a kommentelőket, ugyanis ők feleltek „Lara testének a marketizálásáért”.

Kitért arra is, hogy szerinte a fitneszguru alaptalanul jelentené fel kritikusait, ugyanis amíg ő kritizálhatja mások testképi elvárásait, addig a kommentelők miért ne tehetnék ugyan ezt vele is.

Amennyiben egyszerű kommentelőket szeretnél jogi eszközökkel vegzálni, nem tehetek mást, mint hogy segítek azoknak, akiket elhallgattatnál: nyilvános gyűjtést szervezek, amelynek során bárki hozzájárulhat a perköltséghez. Nem kell még egyetérteni sem azzal, ahogy a celebcsaládodról nyilatkoztak, elég egyetérteni azzal, hogy természet adta joguk van hozzá.


Példaként Sebestyén Balázst hozta fel, aki szerinte a családja privát életének a megvédését választotta a magánéletük kiteregetése helyett. Sőt mi több, ha Sebestyén Balázs családját érné támadás, akkor ő maga is „felhorgadna” ellene, mivel a privát élet intimitása minden olyan személyt megillet, aki nem élvezi nyilvánosság előnyeit.

Van pénzed, van hatalmad, és van elérésed, hogy megvédd magad a kritika ellen a nyilvánosságban. 


– írta. 

Második bejegyzésében azzal folytatta, hogy mivel május 31-ével a miniszterelnök fiatalabbik öccse, Orbán Áron bekerült a Schobert Norbi-féle Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságába, ezért a fideszes lapok és megmondóemberek „védelmükbe veszik Norbit, és fejezik ki reményüket, hogy a kritikusokra lesújt majd a törvény vasökle”.

Szerinte a lényeg az, hogy nem csak a kisfiúk női ruhában felvonultatása „aberrált” dolog, hanem a kislányok felnőtt módjára történő szexualizálása is. „Akkor is, ha ebből maga a miniszterelnök kisebbik öccse húzhat anyagi hasznot.”

#Bulvár#schobert norbert#tibi atya#gyűjtés#vita#fitnesz#érettségi#schobert lara

Címlapról ajánljuk