Bulvár

Tibi atya beszólt Schobert Norbinak: Nincs közünk a lányod seggéhez

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 3. 10:56

A blog szerzője egy éves próbaidőn van korábbi megjegyzései miatt, de úgy látja, hogy ha ezért a kijelentéséért súlyosbítják azt, akkor ezt az árat meg kell fizetnie. 

Az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező magyar blogger, Tibi atya – ahogy azt tőle megszokhattuk – ezúttal sem bánt kesztyűs kézzel Schobert Norbival. Egy Facebook posztban fogalmazta meg kritikáját, miután Schobert kikelt amiatt hogy valaki nyilvánosságra hozta: lánya megbukott az érettségin. Szerinte ez magántitoksértés és valaki „ország-világ előtt megalázta” Larát.

Tibi atya Schobert Norbi megnyilvánulásaival kapcsolatban úgy gondolja, hogy Magyarországon csak addig közszereplő valaki, amíg a gyerekei fehérneműs seggét tárja tömegek elé, de „amint kritika ér, amint a púder mögött feltárnánk a fekélyes valóságot, máris magánember vagy, aki a privát életére hivatkozva perelheti be sikeresen a kritikust”

Sajnálattal közlöm, hogy a lányod, Schobert Lara közszereplő. Jóval 18 éves kora előtt lett az, amiben neked tevőleges szereped volt. Ha a tangás segge tömegek számára elérhető testképi etalon, akkor bizony joga van ugyanannak a tömegnek ahhoz is hozzáférni, hogy milyen áron


– írta. Kifogásolta továbbá azt is, hogy Schobert Lara nem képes „az értelmi fogyatékosságra optimalizált érettségit letenni”, azonban a seggéből olyan életszínvonalon képes megélni, ami a legtöbb diplomásnak elérhetetlen.

Szerinte a nyilvánosságnak legalább annyira köze van Lara bukásához, mint a lány traumáihoz és az apja érzelmi zsarolásához. Az okokat keresve pedig arra jutott, hogy Norbi olyan életre nevelte lányát, ahol teljesen mindegy, hogy van-e érettségije valakinek:

A segg a fontos, nem a fej.


A blogger egy képet is csatolt a poszthoz, melyen Lara látható 15 évesen, amint a tengerparton pózol egy fürdőruhában. „Ha erre most azt írnám, hogy ez egy gyermek médiaprostituálása, ma a Kulcsár-per fényében jó eséllyel visszaeső bűnelkövetőként kapnék börtönbüntetést.” (A blog egyik szerkesztőjét ítélte el a bíróság, mert kritizálta Kulcsár Edinát és Csutit, akik az ítélet szerint nem közszereplők.)

#Bulvár#tibi atya#schobert norbi#schobert lara#érettségi#vita#facebook#poszt

Címlapról ajánljuk