Bulvár

„Hátbaszúrás” – így élhette meg Majka a szakítást Curtisszel egy stábtag szerint

rtl.hurtl.hu

2022. július 30. 10:44

A névtelenséget kérő stábtag azt mondta, hogy „Majka tényleg őszintén szereti és a barátjának tartja Attilát”, és különösen Curtis nyilatkozatai fájtak neki.

Egy komoly, a gyomorszájra mért ütés volt a számára.

Így jellemezte egy stábtag a Blikknek, hogyan élte meg Majka, hogy Curtis kiszállt a produkcióból. A lapnak nyilatkozó stábtag, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, közölte, hogy „Majka tényleg őszintén szereti és a barátjának tartja Attilát”, és különösen Curtis nyilatkozatai fájtak neki.

Úgy éli meg, mintha kést szúrtak volna a hátába, és még meg is forgatnák. Egyik pofon a másik után.

A stábtag szerint a szakítás annyira rosszul esett Majkának, hogy inkább nem is beszélnek róla, mert nem akarják, hogy „ezzel is csak nehezebb legyen neki”. Elmondása szerint neház elképzelni, hogy lehet-e visszaút ebből a szituációból.

Majka egy nappal korábban közösségi oldalán reagált Curtis nyilatkozatára, aki azt mondta, hogy Majka mellett mindig második ember volt, és úgy érezte, hogy átverték és kihasználták a közös munka során. Majka erre válaszul közölte:

A teljes igazságot egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék, ahol most éppen, hogy segítségre lenne szükség

Majka és Curtis július elején jelentette be, hogy külön folytatják pályafutásukat:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#majka#curtis

Címlapról ajánljuk