Bulvár

Míg Európa lángokban, Kylie Jenner negyedórás utakra száll fel magánrepülőjével

rtl.hurtl.hu

2022. július 19. 17:12

A kommentelők felháborítónak tartják, hogy a híresség ennyire semmibe veszi a klímaválságot.

Kylie Jenner állítólag egy út alkalmával összesen 17 percet repült magángépével múlt héten. A CelebJets Twitter-fiók – ahol azt figyelik, hogy a hírességek mikor és hova repülnek magánrepülőjükkel – szúrta ki, hogy Kylie a kaliforniai Camarillóból utazott a szintén kaliforniai Van Nuys-ba. A CelebJets eredeti becslései szerint a repülő 3 percet töltött volna a levegőben, azonban később pontosítottak, és kiderült, hogy ezt a távot 17 perc alatt tette meg a gép.


Ha ugyanezen az útvonalon autóba szállt volna Jenner, körülbelül 53 percébe került volna az út megtétele. 

Kylie nem kommentálta a történteket, pár napja viszont közzétett egy fotót, amin Travis Scottal ölelkezik két magángép között.

Az enyémmel vagy a tiéddel szeretnél menni?

– olvasható a poszt szövegében a provokatívnak tűnő kérdés.

A twitterezők azonnal kikezdték a celebet, aki szerintük magasról tesz a globális felmelegedésre, és arra, hogy egy-egy ilyen úttal mennyi üzemanyagot éget el, és ezzel mennyi szén-dioxidot juttat a levegőbe.

Az emberek 80 százaléka egyszer sem repült még életében, Kylie Jenner viszont múlt héten összesen ötször szállt fel a magángépével, mindegyik alkalommal kevesebb, mint 30 percre. Az ökológiai lábnyoma egy ilyen kis kiruccanás után nagyobb, mint másnak egy teljes év alatt

– írta az egyik kommentelő.

Egy másik tweetben az Európát sújtó erdőtüzeket emelték ki, szembeállítva Jenner utazásaival:

Európa lángokban, miközben Kylie Jenner 15 perceket repül a privát gépével. Mindent is újrahasznosíthatnék, az összes ruhám lehetne turis, komposztálhatok és az életem hátralévő részéig én termeszthetném az élelmiszert, amit elfogyasztok, de még így sem tudnám ellensúlyozni azt a kárt, amit ő tíz perc leforgása alatt tud okozni.

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

#Bulvár#kylie jenner#repülőgép#magánrepülő#klímaválság#globális felmelegedés

Címlapról ajánljuk