Bulvár

Johnny Depp hatalmas összeget adományozott gyerekkórházaknak

rtl.hurtl.hu

2022. július 8. 19:35

A színész 670 ezer fontot, átszámítva majdnem 320 millió forintot gyűjtött jótékony célokra.

Johnny Depp az elmúlt időszakban rengeteget szerepelt a médiában Amber Heard-del való pere miatt, de ezúttal más miatt figyeltek fel rá.

Depp Never Fear Truth nevű közösségével jótékonysági gyűjtésbe kezdett és NFT (nem helyettesíthető token) eladásokból majdnem 800 ezer dollárt gyűjtöttek – írja a Mirror. A 4 támogatott között 3 gyermekkórház és egy környezetvédelmi szervezet is szerepel.

A közösség az Instagram oldalán is beszámolt a gyűjtésről:


A támogatottak között van egy olyan gyermekkórház is, amelynek a volt feleségétől, Amber Heardtől is kellett volna kapnia adományt, ugyanis 2016-ban, amikor a pár elvált, abban állapodtak meg, hogy Amber a váláskor neki ítélt összeget megfelezi két jótékonysági szervezet között. A Los Angelesi Gyermekkórház azonban még mindig nem kapta meg a megígért 3,5 millió dolláros összeget – írja a spanyol Marca napilap.

Johnny Depp hatalmas összeget adományozott gyerekkórházaknak
Johnny Depp és Amber Heard 2016-ban, nem sokkal a válásuk előtt. Kép: Timothy Kuratek/CBS / Getty Images

Amber Heard várhatóan nem is fogja a megígért összeggel támogatni a kórházat a közeljövőben, ugyanis elvesztette a rágalmazás miatti kártérítési pert, így jelenleg több, mint 8 millió dollárral tartozik Depp-nek.

Nyitókép: Kevin Dietsch / Getty Images

#Bulvár#johnny depp#amber heard#adomány#jótékonyság#per#kártérítés#válás

Címlapról ajánljuk