Bulvár

Szabó Zsófi: Az eljegyzés felbontása kapcsán szívesen kiírtam volna, hogy jól nézek ki, de nem vagyok jól

rtl.hurtl.hu

2022. június 21. 10:40

Azt is elárulta, hogy a pandémia közepén azért kezdett el futni és diétázni, hogy legyen testvére a fiának. 

„A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem legfontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják” – idézte a 24.hu Szbaó Zsófit, aki a Joy magazinnak adott először interjút azután, hogy felbontotta eljegyzését Shane Tusuppal. 

„Mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat. Nagyon közlékeny ember vagyok, szívesen beszélek az érzéseimről, de az a 14 év, amit már eltöltöttem a médiában, sokkal óvatosabbá, zárkózottabbá, ugyanakkor erősebbé is tett” – fogalmazott Szabó Zsófi, aki azt is megjegyezte: az elmúlt években emojikkal kommunikált. 

„Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást. (…) 

Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól

– mondta.

Szerinte ez csak olyan szalagcímeket szült volna, hogy „nincs jól, panaszkodik, na, miért nincs jól, szép, fiatal, jól keres”.

„Egyébként tényleg jól vagyok, boldog vagyok, sosem panaszkodom” – fogalmazott a színész-műsorvezető.

Azt is elárulta, hogy a pandémia közepén azért kezdett el futni és diétázni, hogy legyen testvére a fiának. 

Nyitókép: RTL KLUB

#Bulvár#szabó zsófia#eljegyzés#shane tusup#közösségi média

Címlapról ajánljuk