Bulvár

Meghan Markle megsértődött II. Erzsébetre

rtl.hurtl.hu

2022. június 17. 7:44

Most egy fotó körül forronganak a brit királyi indulatok.

Dacára annak, hogy II. Erzsébet békítő gesztust tett és meghívta Harry herceget és Meghan hercegnét a platinajubileumát ünneplő rendezvénysorozatra, úgy tűnik, a sebek nem hengedtek be a királyi család körében, írja a sheknows. Meghan Markle nem nézte jó szemmel, hogy miként bánt gyermekeivel a királyi család.

A sussexi herceg és hercegné június 2-án tette tiszteletét a királynőnél a Windsori kastélyban, és velük volt két gyermekük, a hároméves Archie és az egyéves Lilibet Diana is. A Sun egyik forrása azonban arról számolt be, hogy a családi találka igen gyorsan zajlott és jobbára kimerült a formaságokban.

Sean Neil, a királyi család szakértője arról számolt be, hogy Markle rossz néven vette, amiért nem készült közös fotó a kislányával és a királynővel.

Több bennfentes forrás szerint is Harry és Meghan úgy érzik, nem igazság, hogy a kislányukat a királynő nélkül kellett bemutatniuk a világnak, pedig a fiúk bemutatásakor II. Erzsébet is szerepelt a fotón

– így a brit királyi család szakértője.

A hírek szerint az sem véletlen, hogy a királynő nem engedte meg, hogy az egyik nagy streaming-szolgáltatóval leszerződött Meghan Markle és Harry herceg a családi találkozót saját fotósukkal örökítsék meg.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a jelek egyre mélyül a szakadék a sussexi hercegi pár és a királyi család között. Katalin, Cambridge hercegnéje és férje, Vilmos herceg nyáron átköltözhetnek egy II. Erzsébet királynő windsori birtokán lévő házba, ez pedig éles hangú üzenet lehet Harry hercegnek, aki korábban arról beszélt, szeretné, ha a megfelelő emberek lennének nagymamája mellett. 

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

 

 

 

 

#Bulvár#meghan markle#brit királyi család#sussex#harry herceg#windsor

Címlapról ajánljuk