Bulvár

Váratlan lépéssel üzent Meghan Markle-éknak Katalin hercegné és Vilmos herceg

rtl.hurtl.hu

2022. június 15. 7:55

Úgy tűnik, egyre mélyül a szakadék a sussexi hercegi pár és a királyi család között.

Katalin, Cambridge hercegnéje és férje, Vilmos herceg nyáron átköltözhetnek egy II. Erzsébet királynő windsori birtokán lévő házba. A pár londoni lakhelyéül megtartja a Kensington-palotát és továbbra is rendszeresen látogatják majd norfolki otthonukat, Anmer Hall-t brit lapértesülések szerint. A Daily Express vette észre, hogy az ügyben megszólalt Neil Sean, a királyi család és az udvar ügyeinek szakértője, aki szerint a költözés egyfajta válasz Harry herceg a királynővel kapcsolatos megjegyzéseire. 

YouTube-csatornáján a szakértő azt mondta, a média megédesítette a költözés hírét. 

De ami ennél is fontosabb, az üzenet alapvetően az, hogy Harry és Meghan meg akartak győződni arról, hogy a királynő körül a megfelelő emberek vannak, így Vilmos és Kate beköltözése a windsori kastélyba egy közvetlen üzenet, hogy »mi vagyunk a megfelelő emberek«

– fogalmazott Neil Sean, aki szerint Katalin hercegné és a királynő nagyon közel állnak egymáshoz, szinte naponta beszélnek telefonon.

Harry Herceg és neje, Meghan Markle sussexi hercegné kétéves kihagyás után, az Invictus Játékok miatt látogattak vissza együtt Európába, hazafelé pedig meglátogatták II. Erzsébet királynőt. Harry herceg már az Egyesült Államokban, egy interjúban egyfajta figyelmeztetést intézett a királynőhöz legközelebb állókhoz, mondván: biztosítani akarja, hogy nagymamája „védve legyen”, és „a megfelelő emberek legyenek körülötte”. A herceg nem részletezte, hogy a királyi család beosztottjaira vagy saját családtagjaira célzott-e. 

Korábban, amikor megkérdezték a hollandiai Invictus Játékok közben megkérdezték tőle, hogy hiányzik-e neki édesapja vagy Vilmos, kitért a kérdés elől, és azt mondta, hogy a versenyzőkre és családjaikra összpontosít. 

Nyitókép: Kate Middleton és Meghan Markle a centerpálya melletti királyi páholyban a női egyes döntő előtt a wimbledoni teniszbajnokságon 2019. július 13-án, Londonban. – Fotó: David Gray / Getty Images

Címlapról ajánljuk