Meghan Markle ráfázott, nem fotózkodhatott a királyi családdalFontos lett volna pár közös kép a család magasabb rangú tagjaival.
Bulvár

Meghan Markle ráfázott, nem fotózkodhatott a királyi családdal

rtl.hurtl.hu

2022. június 9. 12:55

Fontos lett volna pár közös kép a család magasabb rangú tagjaival.

A brit Sunnak szólalt meg Angela Levin, Harry herceg életrajzírója a sussexi hercegi pár legutóbbi, angliai útjával kapcsolatban. A szerzőnek is feltűnt, ami már többeknek: mintha a Harry herceg és neje, Meghan Markle nem viselkedtek volna teljesen oldottan azon a hálaadó misén, amelyet a Szent Pál-székesegyházban tartottak II. Erzsébet királynő platinajubileuma alkalmából. A hercegné például nagyon furcsa gesztust tett, amikor Katalin hercegné megérkezett. 

A pár két éve vált ki a királyi családból, második gyermeküket a királynő csak most, a kislány első születésnapján ismerte meg. Meghan Markle és férje a királynőt ünneplő négynapos eseménysorozatra tértek vissza az Egyesült Államokból, de a miséig a háttérben voltak. Bár ott voltak a Trooping the colour néven ismert katonai parádén is, nyilvánosan nem mutatkoztak. A hálaadó mise volt az első olyan nyilvános esemény kiválásuk óta, amelyen a királyi családdal együtt mutatkoztak. Ugyanakkor ez az alkalom jelentősen eltért a korábbi közös megjelenésektől: a pár sem Károly herceggel, sem Kamilla hercegnével, sem a Cambridge-i hercegi párral, Vilmossal és Katalinnal nem mutatkozott együtt. A székesegyházban sem ültették közel őket egymáshoz, Meghan Markle és férje a másik oldalra és csak a második sorban kapott helyet. 

Angel Levin szerint Harry herceg láthatóan ideges volt az új körülmények miatt, szerinte a herceg valamiféle bocsánatkérést várhat a családtól a nem megfelelő bánásmód miatt. Nem titok, hogy a királyi család és a sussexiek között meglehetősen fagyos a viszony, így adja magát a kérdés: a pár miért vállalhatott közös, nyilvános szereplést az Oprah Winfrey-nek adott interjúban erősen kritizált koronás főkkel? Levin szerint a háttérben az állhat, hogy Meghan Markle és férje hatalmas megbízást kötöttek egy online streaming-szolgáltatóval, amely életükről készít sorozatot, a szolgáltatónak – így a párnak – pedig fontos lett volna, hogy közös képek készüljenek a királyi család magasabb rangú tagjaival. Ez a székesegyházban nem jött össze.

Ahogyan Erzsébet királynő visszautasította a pár azon kérését is, hogy saját, privát fotósuk örökítse meg, ahogyan Lilibet Diana nevű kislányuk először találkozik dédnagyanyjával. A palota ugyanis éppen attól tartott, hogy a képek kiszivároghatnak a sajtóba. 

Nyitókép: Arthur Edwards / WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#platinajubileum

Címlapról ajánljuk