Bulvár

Johnny Depp regisztrált a TikTokra, és máris közzétett egy videót

rtl.hurtl.hu

2022. június 7. 18:33

Jelenleg 4,2 millióan követik, és ez még csak a kezdet.

Johnny Depp június elején minden pontban megnyerte a rágalmazási pert volt feleségével szemben. 

Az elsöprő jogi diadal után Johnny Depp egyik első dolga volt, hogy saját TikTok-profilt hozzon létre, ahol szinte pillanatok alatt több mint másfél milliós követőtábort szerzett anélkül, hogy bármit is tett volna a saját fiókja létrehozásán kívül. Jelenleg éppen 4,2 millió a követők száma, és egy videó is kikerült, amiben rajongóiról emlékezik meg, és köszönhetet is mond nekik. Hogy milyen további tartalmakra számíthatunk a social felületén, az hamarosan kiderül.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Minden kiderült a magánéletükről

Depp valószínűleg nem véletlenül indította el most TikTok fiókját, hiszen az elmúlt időszakban elképesztő felhajtás volt körülöttük.

A legutóbbi időkig napi szinten jelentek meg a tárgyalás részleteiről szóló cikkek. Amber Heard arról vallott a bíróság előtt, hogy többször is halálfélelme volt, ugyanis attól tartott, volt férjét elragadják az indulatok, és megöli őt. Az egyik ilyen eset, amit felidézett a színésznő, elmondása szerint a nászútjukon történt. Az Orient Expresszen utaztak újdonsült férjével, aki a nő állítása szerint fojtogatta és meg is ütötte őt.

Voltak kimondottan a szexuális életüket érintő vallomások is. A színésznő védelmét ellátó ügyvéd, Elaine Bredehoft az esküdteknek egy olyan esetről mesélt, ahol Depp állítólag egy alkoholos üveggel hatolt feleségébe. Mégsem ez volt a legextrémebb dolog, amit megtudhatott a nagy nyilvánosság az egykori párról. Egyik biztonsági emberük elmondásából az derült ki, hogy Amber Heard belekakilt Depp ágyába bosszúból, amiért a színész késve érkezett a születésnapi bulijára. Később tettét próbálta a család kutyáira fogni.

 

A többhetes tárgyalást követően az esküdtek végül Deppnek adtak igazat. A bíróság felmentő döntését Amber Heard szomorúan vette tudomásul, és fellebbezést fontolgat. A per után nem kellett sokáig várni az újabb botrányra. Egy közösségi adománygyűjtő oldalon megjelent egy felhívás, ahol a színésznő számára indítottak gyűjtést, hogy ki tudja fizetni a megítélt kártérítést volt férjének. Később azonban kiderült, hogy a kezdeményezés valószínűleg átverés, csalók próbáltak így pénzt szerezni a jóhiszemű rajongóktól.

Nyitókép: Gettyimages/ Neil Mockford

#Bulvár#johnny depp#amber heard

Címlapról ajánljuk