Bulvár

Amber Heard attól félt, Johnny Depp akár meg is ölheti őt

rtl.hurtl.hu

2022. május 17. 11:27

Tovább gyűrűzik a két híresség pere. Heard azt mondta a bíróság előtt, már a nászútjukon is összetűzésbe keveredetek férjével.

Folytatódott Virginiában a két sztár pere. Hétfőn Heard könnyek között vallott arról, hogy többször halálfélelme volt férje mellett, és attól tartott, hogyha mellette marad, akkor az akár az életébe is kerülhet – számolt be a csúnya per legújabb fejleményeiről a BBC. Ennek ellenére Heard a bíróság előtt azt mondta:

nem akartam őt elhagyni, mert nagyon szerettem.

A színésznő többszöri fizikai erőszakkal vádolja a sztárt. Részleteket árult el arról, hogy házasságkötésük után, az Orient Expresszen töltött nászútjukon Depp a nyakát szorongatta és a vonatkocsi falához szorított őt. Ekkor villant át először a fejében:

akár meg is ölhet engem

Egy másik alkalommal Heard szerint Depp féltékeny lett rá, amiért James Franco szerepet ajánlott neki egy filmjében. Elmondása szerint ekkor volt férje úgy megütötte őt, hogy a kanapéra zuhant. Úgy érezte, agyrázkódást kapott.

Hiába szenvedett sokszor fizikai erőszaktól a színésznő, a bíróság előtt azt is elmondta, sokszor kifejezetten szerelmes viszony volt kettejük között. Végül 2017-ben váltak el, két évig voltak házasok.

 Consolidated News Pictures/GettyImages

A színész védelmét ellátó ügyvéd azt hangoztatta, számára nem világos, hogyha ennyire gyakoriak voltak a bántalmazások a kapcsolatban, akkor miért nem fordult orvosi segítségért, és miért nincsenek hivatalos leletek a sérüléseiről. A színésznő azt mondta, szégyellte magát, és félt segítséget kérni.

A hétfői tárgyalás során az is felmerült, hogy Heard ígéretével ellentétben még nem utalta át jótékony célra azt a több millió dollárt, amit a válási egyezség keretében kapott. Depp ügyvédje szerint ebből is az látszik, hogy ellenfelük nem szavahihető.

Nyitókép: Consolidated News Pictures/Gettyimages

Véleménye van a témáról? Szóljon hozzá a Facebookon!

#Bulvár#jhonny depp#amber heard#válás#bántalmazás

Címlapról ajánljuk