Bulvár

Aggódva figyelte családja a most elhunyt VV Krisztiánt

rtl.hurtl.hu

2022. június 1. 14:28

Tájszólásos aranyköpéseivel sziporkázott a ValóVilágban, de ahogy teltek a hónapok, egyre érzékenyebb és sírósabb lett. Odabent nem akart magához senkit sem közel engedni, mégis rátalált a szerelem. Videókkal idézzük fel a 29 éves korában elhunyt Bata Krisztián nagy pillanatait.

A 2014-es ValóVilágban ismerte meg az ország a 29 éves korában elhunyt Bata Krisztiánt. A VV6 játékosa Alexa kiesése után költözhetett be a Villába, és egészen az 5. helyig menetelt. 

Az akkor 21 éves fiú Hajdúnánásról érkezett a műsorba. A felszolgálóként dolgozó Krisztián elmondta, elsősorban a pénz miatt jelentkezett a ValóVilágba, hogy segíteni tudjon a családjának. Ugyanakkor a szerepléssel járó ismertség is vonzotta:

Kipróbálnám, hogy milyen, amikor sétál valaki az utcán, és megállítják, hogy »Ó, te vagy az?«.

 

Bár a vendéglátásban dolgozott, Krisztián – saját bevallása szerint – nem szeretett kedves lenni ismeretlen emberekkel, és a jópofizás is távol állt tőle. Büszke és őszinte embernek tartotta magát, akinek ami a szívén, az a száján.

Azért fogják akarni, hogy én bent legyek, és bekerüljek, mert lesz miért bekapcsolni a tévét egy fáradt, melós nap után

– jelentette ki Bata Krisztián, aki szerint a legőrültebb dolog az életében az volt, hogy megszületett, és jelentkezett a ValóVilágba.

Így mesélt magáról VV Krisztián a beköltözés előtt:

 

Krisztiánnak már az első Párbajon bizonyítania kellett, hogy helye van a Villában. Kihívójával, Lacival küzdött meg, akivel szemben győztesként került vissza a játékba.

A versenyzőt ezután utolérte a szerelem: VV Izával viharos, vitákkal tarkított kapcsolatba bonyolódott, ami a lány győztes Párbaja után teljesedett be.

VV Krisztiánt aggódva figyelte a családja, hiszen a játék során egyre gyakrabban csordult ki a könnye, egyre többször érzékenyült el, ráadásul a hozzátartozók Izával való kapcsolatát sem nézték jó szemmel. Kapcsolatukra sokan úgy tekintettek, mint a szegény legény és a megközelíthetetlen királykisasszony szenvedéssel teli történetére.

Ami a szívén, az a száján. Ezt vagy elfogadják, vagy nem

– mondta róla édesanyja, Bata Antalné Edit.

A szülők szerint fiuk zárkózott gyerek volt, és nagy álmokat dédelgetett: híres focistának készült. Olyasvalaki szeretett volna lenni, aki letett valamit az asztalra.

Testvére, Bata Dániel körbevezette a Fókusz riporterét Krisztián szobájában:

 

Krisztián a második Párbaján is elsöprő győzelmet aratott, így kihívottjának, Zsoltnak kellett elbúcsúznia villatársaitól. A macsók Párbaján még győztes Krisztián azonban a harmadik megmérettetésén elvérzett Aurelióval szemben – aki végül megnyerte az évadot.

Krisztián hiába sziporkázott az aranyköpéseivel és a tájszólásával, végül nem vált valóra az álma, és 103 nap után el kellett hagynia a Villát. A kiesése után elárulta, hogy a barátai, a családja és a vidéki levegő hiányzott neki a legjobban. 

Nem számítottam arra, hogy meg fogok bent szeretni bárkit is. Úgy mentem be, hogy nem fogok senkit sem közel engedni magamhoz

– mondta a fiú, aki megígérte, hogy megvárja kint szerelmét, Izát. Bár kapcsolatukat viták terhelték, szerinte ezt csak a bezártság váltotta ki belőlük.

A vitákon kívül volt nagyon sok szép és jó pillanatunk is, és ilyenkor azt kell nézni, hogy mik voltak azok a jó pillanatok. Amikor úgy tudtunk aludni egymás mellett, hogy minden szép és jó. Én nagyon szépen köszönök neki mindent!

– fűzte hozzá Krisztián, aki a Fókusznak adott interjúját azzal zárta, hogy „nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember”.

 

Iza és Krisztián a ValóVilág után is együtt maradtak, és közel egy évig alkottak egy párt, azonban nem sokkal összeköltözésük után különváltak útjaik. A lányt sokkolta egykori szerelme halálhíre. Mint a Blikknek elmondta:

Úgy két éve beszéltünk utoljára, amikor meghallottam a hírt, fel sem fogtam igazán. Még mindig a sokk hatása alatt állok, nézegetem régi videóinkat, képeinket és csak a jó dolgokra emlékszem. Nagyon szoros volt a kapcsolatunk, amíg tartott, nagyon szerettem, remélem, jó helyen van odafönt.

#Bulvár#bata krisztián#vv krisztián#elhunyt#meghalt#ValóVilág#vv6#valóvilág6

Címlapról ajánljuk