ValóVilág

Krisztián és Iza forró csókban fonódott össze

rtl.hurtl.hu

2014. február 17. 21:51

A hajdúnánási fiú álma valóra vált, mert sikerült meghódítani a Villa jó csaját. Szenvedéllyel teli csókjukat egy hatalmas vita előzte meg, de végül mégis utat engedtek az érzelmeiknek.

A villalakók élete még akkor sem mondható eseménytelennek, amikor éjjel az ágyban fekszenek és szépen csendben alszanak vagy aludni próbálnak. Gyúrós Józsi ugyanis azzal lepte meg a társait, hogy álmában beszélt, méghozzá Zsófiról, mert a cuki lány lábujjairól álmodott. Eközben Teo fogta magát és befeküdt Iza mellé az ágyba, és elkezdte előzékenyen simogatni a lányt. Ez persze egy cseppet sem tetszett Krisztiánnak és hangot is adott véleményének.

Mindenki Viki kortesbeszédét akarta mondani. A nagyszájú lány azonban a fejébe vette, hogy a hajdúnánási fiúra bízza ezt a nemes feladatot. Az őszinte fiú egy kicsit se lelkesedett ezért, mert félt, hogy az ő szónoki hiányosságai miatt veszíti el pártfogoltja a Párbajt. A nagyszájú lány nem engedett elképzeléséből, és meggyőzte Krisztiánt, hogy nála alkalmasabb ember nincs a Villában, akire rábízná ezt a felelősségteljes feladatot.

Aurelio születésnapja alkalmából a lakók félretettek minden ellentétet és szinte egy csapatként készültek arra, hogy meglepjék a fiút. A szájhős izgatottan bontogatta az ajándékokat, majd mikor megkapta apukája videóüzenetét eltört nála a mécses, és percekig csak zokogott.

Majd elérkezett a Párbaj, amiről Viki térhetett vissza a Villába. A nagyszájú lányt kitörő örömmel fogadta csapata, Charlottenak azonban azonnal az arcára fagyott a mosoly, mikor Viki közölte vele, hogy Simon is az ő győzelmét várta. A férfilaló lány teljesen összetört, mert úgy érzi, ha Simon Vikit támogatta, akkor a szerelme se őszinte, és lehet, hogy szövetkezett a nagyszájú lánnyal ellene.

Az este Viki bulijával zárult. A Párbajgyőztes ünneplése helyett azonban minden Krisztián és Iza kapcsolatáról és az ő érzelmeikről szólt. A hajdúnánási fiút még mindig bántotta, hogy Teo odafeküdt Iza mellé. Féltékenységének a buli közepén hangot is adott, amiből egy hatalmas vita kerekedett. A nagy vita, Krisztián legnagyobb örömére, egy csókkal zárult. Iza ugyanis beadta a derekát és végre utat engedett érzelmeinek.
#ValóVilág#dávid#vv#dorka#iza#charlotte#józsi#rtl ii#aurelio

Címlapról ajánljuk