Bulvár

Volt férje kitálal Meghan Markle-ről

rtl.hurtl.hu

2022. május 29. 15:46

A könyv szerzője szerint a hercegné ambiciózus és könyörtelen.

Meghan Markle sussexi hercegnét megrémítheti, hogy filmproducer volt férje is megszólal abban az új könyvben, amely a hercegnét mutatja be, erről beszélt a Daily Starnak egy, a királyi családdal foglalkozó szakértő.

A könyvet nem a hercegné volt férje, Trevor Engelson írja, viszont ő is megszólal benne. A lap szerint Meghan Markle már felkészülhetett arra, hogy milyen történetek láthatnak napvilágot Tom Bower életrajzíró munkájában. Nem ez az első alkalom, hogy Engelson megszólal csaknem egy évtizede véget ért kapcsolatukról: tavaly azt mondta, házasságuk végére úgy érezte magát, mintha egy Meghan Markle cipőjének talpára ragadt dolog lenne. A jelenlegi könyv szerzője szerint Meghan Markle akkor zárta le a kapcsolatát a producerrel, mikor színésznői karrierje beindult. 

Számomra nagyon ambiciózus, könyörtelen embernek tűnik

– fogalmazott Bower. A szerző új könyvében kifejezetten azt szeretné bemutatni, hogy milyen a valóságban Meghan Markle. A könyvben állítólag felfedi azt is, hogy mi történt Kensington-palota és a sussexi hercegi pár otthonául szánt Frogmore Cottage falai között, mielőtt a pár az Egyesült Államokba költözött. Korábbi hírek arról szóltak, hogy Meghan Markle két személyi asszisztenst is elüldözött, egy másik személlyel pedig nem megfelelően bánt. Akkor Harry herceg felesége azt mondta: elszomorodott a beszámolók miatt.

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images 

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#könyv

Címlapról ajánljuk