Bulvár

Döbbenetes részletek: Shane Tusup üvöltve rohant Szabó Zsófi édesanyja felé

rtl.hurtl.hu

2022. május 25. 7:09

Az edző állítólag bezárta egy szobába a műsorvezetőt, aki emiatt pánikrohamot kapott.

Szabó Zsófi, a Reggeli műsorvezetője és Shane Tusup úszóedző május közepén jelentették be, hogy felbontják jegyességüket.

A Bors információi szerint az egykori pár között múlt héten robbant ki egy heves vita, ami odáig fajult, hogy a műsorvezető a rendőrséget akarta hívni. A lap szerint az edző az utolsó veszekedésen teljesen elvesztette az önkontrollját, őrjöngött, majd rázárta az ajtót Szabó Zsófira, aki emiatt pánikrohamot kapott. A színésznő már a rendőrséggel fenyegetőzött, egy ponton pedig megjelent Szabó Zsófi édesanyja is a helyszínen.

A részletekről egy, a családhoz közelálló forrás a lapnak azt mondta: Szabó Zsófi mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna, végső elkeseredésében az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta. Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane Tusup, még dühösebb lett. 

Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. 

 – magyarázta az informátor, aki szerint mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta. 

Az egykori pár eljegyzésükről a Fókusznak mesélt:


Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#shane tusup#családon belüli erőszak

Címlapról ajánljuk