Bulvár

Majdnem 40 kilót fogyott Rebel Wilson, rá sem lehet ismerni

rtl.hurtl.hu

2022. május 18. 15:37

A telt idomairól elhíresült színésznőnek nyomós oka volt rá, hogy megszabaduljon a túlsúlyától. Vajon most már jöhet a baba?

Rebel Wilson eddigi filmjeiben a duci, vicces csajt alakította, azonban elérkezett a változás ideje. A színésznő 2019-ben keresett fel egy orvost, hogy részt vegyen egy termékenységi vizsgálaton. A szakértőtől azt a tanácsot kapta, hogy fogyjon le, hogy jobb esélyei legyenek az anyává válásra.

Rám nézett, végigmért és azt mondta: sokkal jobban lennél, ha egészségesen élnél

– mondta a People magazinnak a színésznő, akiben az utóbbi években érett meg a gondolat, hogy anya legyen.

Rebel Wilson 2016-ban - Fotó: Mark Cuthbert / Getty Images

„Megdöbbentett. Azt gondoltam: úristen, ez a férfi nagyon udvariatlan! De igaza volt. Rengeteg túlsúlyt cipeltem magamon. Ugyanakkor nem a saját szükségletem lebegett a szemem előtt.”

A jövendőbeli gyermekemre gondoltam, és ez inspirált arra, hogy egészségesebben éljek.

– folytatta.

Mivel a 42 éves Wilson szeretne hamarosan családot alapítani, ezért úgy döntött, hogy egy termékenységi központban lefagyasztatja a petesejtjeit.

Ketyeg a biológiai órám, ezért egyelőre egyedül vágok bele.

Aztán ha megtalálom az igazit, az szuper lesz, majd alkalmazkodunk, bármi is történjék addig. Nagyszerűnek tartom, hogy a technológia már itt tart. Rengeteg lehetőség van a béranyaságtól a spermadonorokig. Én csak 39 éves koromban kezdtem foglalkozni a termékenységgel, de vannak olyan negyvenes nők, akik sikerrel jártak. Nézzük csak meg Janet Jackson példáját, milyen inspiráló!”

– mondta a Hogyan legyünk szinglik? színésznője, aki állítólag Matt Reid ausztrál teniszezővel randizgat – bár ezt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg.

Rebel Wilson 2022-ben - Fotó: Mark Cuthbert / Getty Images

A Csaló csajok sztárja – akit korábban policisztás petefészek szindrómával diagnosztizáltak – a 2020-as évet az egészségnek szentelte, így összesen 37 kilótól sikerült megszabadulnia.

Nem volt cél, hogy egy bizonyos testsúlyt elérjek. A cél csupán annyi volt, hogy a lehető legegészségesebb legyek.

Rebel számára nem a fogyás okozott gondot, sokkal inkább az elhízása mögött álló lelki nehézségek leküzdése. Saját bevallása szerint korábban érzelmi falásrohamai voltak, mert nem érezte elég értékesnek magát.

Sokat sírtam, és elemeztem magam.

„Nagyon nehéz megfejteni, hogy miért nem tartod magad sokra, amikor az emberek rádnéznek, és azt látják, hogy mennyi varázslatos dolgot csináltál. Ezen próbálok felülkerekedni.”


Karrierje során Wilson mindig is a testpozitivitás szószólója volt. Túlsúlyosként is magabiztosságot sugárzott, ugyanakkor volt, hogy ő is elbizonytalanodott.

Néha nehéz volt úgy végigcsinálni egy fotósorozatot, hogy a mellettem álló másik színésznő harmadakkora volt, mint én

– mesélte.

Nyitókép: NBC, Vivien Killilea / Getty Images

#Bulvár#rebel wilson#fogyás#életmódváltás#baba#babavárás#család#anyaság#termékenység

Címlapról ajánljuk