Bulvár

A házasság előtti szex ellen akart felszólalni, de véletlenül pornóoldalt posztolt az iskola vezetőségi tagja

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 13:02

Az ohiói iskola vezetőségének konzervatív tagját ki is rúgták.

Kirúgtak egy ohiói iskola igazgatótanácsába tartozó nőt, amiért véletlenül pornót posztolt a hivatalos Facebook-oldalán. Darbi Boddy eredetileg egy szexuális önmegtartóztatást népszerűsítő posztot akart megosztani – azonban valami nagyon félrement.

Mielőtt egy elgépelés miatt hibás linket másolt be volna a posztjába, a nő többek között arról írt, hogy nem kellene semmi olyasmit tanítani az iskolákban, aminek köze van a sokszínűséghez, az egyenlőséghez, a társadalmi igazságossághoz, az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez, a „kritikai fajelmélethez”, vagy a Black Lives Matterhez.

Ezután írta azt, hogy a szexuális felvilágosítás sem szólhat másról, minthogy azt sulykolják a diákokba: a házasságig nem szabad szexelni. Egy-két szextippeket adó honlapot is belinkelt amolyan elrettentő példaként, de az egyiknek a linkjét rosszul írta le, így az egy pornóoldalra vitte a házasság előtti szex után érdeklődőket.

Az azóta kijavított poszt szerkesztési előzményeiben viszont még látszik a hiba.

Egyszerűen elfogadhatatlan a pornográf tartalom közzététele egy hivatalos, a közzel foglalkozó igazgatósági tanácstag fiókján, amit a saját diákjaink közül is többen el tudnak érni

– kommentálta az ügyet az iskola a Fox19 szerint.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#felvilágosítás#absztinencia#szex#pornó#iskola#ohio

Címlapról ajánljuk