Bulvár

Jessica Biel és Justin Timberlake házassága többször hullámvölgybe került

rtl.hurtl.hu

2022. április 27. 14:21

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Justin Timberlake és Jessica Biel kapcsolata. Idén ünneplik tizedik házassági évfordulójukat, aminek apropóján a színésznő bevallotta: voltak mélypontjaik.

Egy évtizeddel Jessica Biel és Justin Timberlake esküvője után a színésznő elárulta, még mindig ugyanannyira szeretik egymást férjével.

Néha azt érzem, hogy ez a 10 év egy szempillantás alatt elrepült, máskor pedig azt, hogy „istenem, 10 év, ez igazán jelentős része egy ember életének”. Egyszerűen csak nagyon büszke vagyok erre.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy kapcsolatuk mindig tökéletesen alakult:

Nekünk is megvoltak a magaslataink és a mélypontjaink, mint mindenki másnak. Ennek ellenére én vagyok a legboldogabb ember, és imádom az életemet

– vallotta be a színésznő az Access Hollywoodnak.

Biel és Timberlake 2012 októberében házasodtak össze Olaszország Puglia régiójában. Azóta két gyermekük született, a 7 éves Silas és a 2 éves Phineas.

A videóból megtudhatsz néhány infót Jessica és Justin második gyermekének születéséről:

Sokak szerint kapcsolatuk a humorérzéküknek köszönhetően ilyen erős. Jessica legutóbb például egy baltás gyilkos háziasszony, Candy Montgomery bőrébe bújt  egy sorozat kedvéért. A színésznő a forgatáson pontosan olyan göndör fürtöket viselt, mint férje az *NSYNC-es időszakban.

Nagyot nevettünk rajta, mert egy az egyben úgy nézett ki a hajam, mint a korai időkben azok a gyönyörű tincsek. Most komolyan, csodálatos fürtjei voltak a férjemnek. Anyukájának egyébként még most is ilyen menő, rövid, göndör haja van. Furcsa, de mindkettőjükre hasonlítottam

 – mesélte  Biel az ET-nek.

#Bulvár#jessica biel#justin timberlake#házasság#évforduló#mélypont

Címlapról ajánljuk