Celebklub

Justin Timberlake újra egy fiúbandában?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 10. 14:54

Rég volt már az, hogy a világhírű zenész az 'N Sync-ben énekelgetett, miközben egymás mellett csápoltak a tipikus – fiúcsapatokra jellemző – mozdulataikkal. Most újra összeállt a banda egy különleges alkalom okán.

Noha az, hogy a banda újra összeállt, nem igazán a zenének vagy egy exkluzív koncertnek köszönhető, csupán az évek óta ápolt barátságaikat mélyítették tovább egy találkozóval. Ennek pedig meg is volt a központi témája: JC Chasez 40. születésnapját ünnepelték meg.

A nagy bulizásról pedig épp JT posztolt egy közös képet, amelyhez a következőt írta:

„JC 40 lett… Ha eddig nem tudtátok volna, most már tudjátok!”

 


A képet később maga az ünnepelt is megosztotta saját oldalán, ahol csak annyit írt mellé: „Annyi érzés tört rám.”

Érthető, közös karrierjük már jó ideje véget ért, hiszen harmadik stúdió albumuk – a Celebrity – kiadása után, 2002-ben szétváltak útjaik. Timberlake szekere pedig jócskán megindult, amikor beindította a szóló projektjeit. Sőt, azóta már a filmiparban is megállíthatatlanul menetel. Legközelebb például egy animációs filmben hallhatjuk a hangját, a Trollokban. Illetve az idei Cannes-i Filmfesztiválra is ellátogatott Anna Kendrick kíséretében.

A többiek azonban annyira nem tudtak a köztudatban maradni, mint Mr. JT.

Persze, az énekes szekere nemcsak azért dübörög ennyire, mert minden összejött neki, ami a munkát illeti, a magánélete is révbe ért, miután feleségül vette Jessica Bielt. Akkor pedig pláne, amikor megszületett első közös gyermekük, Silas. Azóta persze már az is felmerült, hogy felesége ismét várandós, a pár azonban csak nevetett ezeken a pletykákon.

És ha nem lenne elég, még a szabadidejében is ki tud teljesedni. Hogy miben? Kattints a videóra!

Forrás: EW
Képek: Instagram

#Celebklub#justin timberlake#fiúcsapat#énekes#találkozó

Címlapról ajánljuk