Celebklub

Így hódítja meg Justin Timberlake feleségét új klipjében

rtl.hurtl.hu

2018. február 2. 12:25

Szent nap a mai, hiszen pár órával ezelőtt debütált az énekes legújabb „Man Of The Woods” című albuma. De ami a legjobb az egészben, hogy egy vadonatúj klipet is kaptunk tőle. Vigyázz, extra romantikus!

Az utóbbi pár hónapban megállás nélkül jön ki egy-egy új dal, vagy klip Justin Timberlake-től: beizzította a marketing-rakétákat. Persze, nem panaszkodunk, hiszen volt már itt robotos, futurisztikus tánci-tánci, sőt akusztikus, élőben felvett duett is.

Ezek után pláne üdítő volt, hogy legújabb dala szakít minden eddigi hangzásvilágával, sőt témájával is, hiszen kicsit gügye, kicsit bohókás módon szerelmet vall benne feleségének, Jessica Bielnek.

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on


Timberlake pedig végig úgy énekel, mintha a kamera maga – és vele együtt, mi nézők – lennénk szerelme tárgya. Persze egy adott ponton átfordul az egész és megjelenik kecses és gyönyörű neje, akivel egy romantikus táncot is lejtenek.

Ennél cukibbat ma nemigen láthatunk majd!

Új lemezét amúgy is a családja ihlette, már a címe maga is kisfiára, Silas-ra utal. Amikor rákeresett a nevére a neten, akkor a sok-sok böngészés után azt adta ki neki az egyik honlap, hogy a Silas bizony azt jelent: Man of the woods.

És nemcsak a friss lemez miatt lehet ennyire izgatott, hiszen most vasárnap jön a Super Bowl, ami akkora eseménnyé nőtte ki már magát Amerikában, hogy lassan nemzeti ünnepnek is beillik. Mr. Timberlake lesz az a kiválasztott, aki a félidőben óriási show-t nyomhat le milliók szeme láttára.

A sztár már ezerrel készül, és mi is, hiszen az új dalait hallgatjuk megállás nélkül!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#justin timberlake#jessica biel#klip#album#szexi#romantikus#tánc

Címlapról ajánljuk