Bulvár

G.w.M. gyerekenként ötvenezer forintos tartásdíjat fizetne elhagyott párjának

rtl.hurtl.hu

2022. március 22. 7:34

Kulcsár Edina párja nem tudott megegyezni volt élettársával a gyerektartás összegéről, ezért bíróság elé kerül az ügyük.

Nem tudott megegyezni G.w.M. és volt élettársa, Melanie arról, hogy a szakítás után a rapper mennyi pénzt adjon havonta a gyerekek nevelésére – értesült a Blikk G.w.M. egyik zenésztársának információira hivatkozva. Mint ismert, a rapper elköltözött otthonról, új párja Kulcsár Edina volt szépségkirálynő.

Amikor tavaly Márk elment otthonról, akkor megbeszélték, mennyi pénzt ad havonta. Melanie akkor még nem dolgozott, két kicsi gyerek ellátása pedig nem kis pénz. Emellett a lakást, amelyben laknak, hitelre vették, így a törlesztőt is fizetni kell

– mondta a nevét nem vállaló zenésztárs.

A lap forrása úgy fogalmazott, Márk, azaz G.w.M. úgy döntött, mégsem fizet annyit havonta, mint amennyiben korábban megegyeztek.

A rapper szerint ugyanis egy gyermek után 50 ezer forint támogatás elég lenne, ezért két gyereke után összesen 100 ezer forinttal számol havonta.

Csakhogy volt párjának ebből az összegből kellene fizetnie a lakásuk hiteltörlesztését, a rezsit, a pelenkát, a bevásárlást és a kislány óvodáját is. Mivel nem tudtak megegyezni egymás közt, ezért volt szükség ügyvédekre, hogy idővel beadhassák a bíróságra a keresetüket.

Nyitókép: Instagram / G.w.M.

#Bulvár#g.w.m#kulcsár edina#válás#gyerektartás

Címlapról ajánljuk