Bulvár

Tizenkét percen át magyarázkodott G.w.M. válása, lakáshitele és Kulcsár Edina miatt

rtl.hurtl.hu

2022. február 4. 13:57

Több kérdést is homályban hagyott, de állítja: nem csalta meg a feleségét és nem is hagyta cserben adóssággal.

„Ez a lépés úgy jött ki hogy nem jól. Ezt nyilván nem mi akartuk. Nem mi vagyunk az elsők Melanie-val aki elvált, nem is az utolsók sajnos. Ez egy ilyen dolog. Próbáltuk mind a ketten, ez nem sikerült. Voltak kirohanások kommentben, megbántam, ezúton is bocsánatot kérek tőled Melanie” – fogalmazott G.w.M. egy hosszú, több mint 12 perces Instagram-videóban, amelyben szóba került a volt feleségével, Melanie-val kialakult konfliktusa is.

A rapper azt is igyekezett tisztázni, hogy nem csalta meg feleségét új párjával, Kulcsár Edinával, mivel a Melanie-val történt szakítás és az Edinával történt kapcsolat kezdete között idő telt el.

Van egy időintervallum a két sztori között. Én nem tettem tönkre a házasságukat, Edina ugyanúgy nem rondított bele a miénkbe. Szó sem volt erről! Igazából az idővonalon volt itt nagyon nagy elcsúszás, az pedig azért volt mert konkrétan be lettünk zsarolva... Én mindig elhatárolódtam ezektől a dolgoktól

– mondta G.w.M.

A rapper arra is kitért, hogy nem igazak azok a vádak, amely szerint volt feleségét cserben hagyta volna egy több millió forintos lakáshitellel. Bár nehéz pontosan érteni, mire gondol a videóban, de az alábbiak szerint beszélt a kölcsön ügyéről:

Ez a huszonötmilliós adósság is...én ebben nem akarok mosakodni, de ez nem adósság! Ez egy olyan sztori, hogy volt egy vonalunk, aki felajánlott egy lehetőséget, hogy kevés pénzből tudtunk venni még egy lakást Melanie-val. Igazából akarta ezt az egészet, összehoztuk a házat, de a háznak az értékét ráköltöttem még egyszer. Szóval az úgy fel van újítva, hogy az gatya... Hogyha előtörleszthető lenne ez a hitel, akkor már nem lenne hitel

– magyarázta G.w.M. a hitelkonstrukciót, bár a szavaiból nem derült, hogy mekkora hitelről van szó és ki fizeti azt.

Nyitókép: G.w.M. / Facebook

#Bulvár#kulcsár edina#g.w.m#válás#lakáshitel

Címlapról ajánljuk