Bulvár

Fordulóponthoz ért Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata

rtl.hurtl.hu

2022. február 19. 19:22

Bár még csak másfél hónapja vannak együtt, nemrég a gyerekeiket is összeismertették. A találkozó jól sikerült, de nem akarják siettetni a dolgot.

Először találkoztak a volt szépségkirálynő és új választottja, a rapper gyerekei. Kulcsár Edina a Borsnak beszélt arról, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy előző kapcsolataikból mindkettejüknek gyerekeik vannak. A szerelem ellenére mindig a kicsik lesznek a legfontosabbak, a találkozóikat is a gyerekek életéhez igazítják, és az a céljuk, hogy a gyerekek ne sérüljenek.

A lapnak elmondta, hogy egy-két hétre előre tudják a programokat, és mindenki igyekszik alkalmazkodni ehhez a beosztáshoz. „Amikor a gyerekek az apukájukkal vannak, én azokon a napokon megyek csak Márkhoz. Van egy nap, ami a Mamáké, így ez az egy olyan nap van, amivel fixen lehet számolni.”

A gyerekeiket csak fokozatosan akarják összeismertetni egymással. Az első nagy találkozáson már túl vannak: „jól sikerült, közvetlen volt, habár itt sem volt teljes a létszám. A tapasztaltak alapján azt gondoljuk, könnyen fog menni ez is, de nyilván nem szeretnénk nagyon siettetni” – fogalmazott.

Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a gyerekek hogyan barátkoznak össze, és ha majd idővel jóban lesznek, és akár még hiányolják is egymást, akkor lehet majd feljebb lépni egy szinttel.

Nyitókép: G.w.M / Instagram

 

#Bulvár#kulcsár edina#g.w.m#párkapcsolat#válás#gyerekek#szerelem

Címlapról ajánljuk