Belföld

Nagyobb hajó, kisebb szerénység: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea újra a 27 milliárdos luxusjachttal nyaral

rtl.hurtl.hu

2024. július 17. 8:05

Gulyás Gergely az RTL Híradónak nyilatkozva azt üzente tavaly Mészáros Lőrincnek, hogy „kisebb hajó, nagyobb szerénység”, de a magyar milliárdos és felesége idén is a botrányt okozó Rose d’Or luxusjachttal nyaral. 

Idén is a Rose d’Or nevű, 27 milliárdot érő luxusjachttal ment nyaralni Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos és felesége, Várkonyi Andrea volt tévés személyiség, akiket Monacóban fotózott le a 444.hu egyik olvasója. Ott volt velük ifj. Mészáros Lőrinc is, babakocsit tolva. A kikötőben pedig a híressé vált luxusjachtról is fényképet küldött a lapnak az olvasó.

A Rose d’Or tavaly robbant be a közéletbe, miután a 444.hu fotókat és videófelvételt is készített a 62 méter hosszú hajóról az olasz partoknál. A hajón akkor is a felcsúti gázszerelőből Magyarország leggazdagabb emberévé váló milliárdos nyaralt. Csak lassacskán derült ki, hogy a hajó az övé.


A hajó ügyében Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is megszólalt, a Híradónak nyilatkozva azt üzente a milliárdos házaspárnak, hogy „kisebb hajót, nagyobb szerénységet”:


Nyitókép: Híradó

 

#Belföld#mészáros lőrinc#várkonyi andrea#rose d'or#luxushajó#nyaralás#monaco

Címlapról ajánljuk