Belföld

Mészáros Lőrinc cége lízingeli a luxusjachtot, amin Várkonyi Andreával nyaraltak

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 9. 12:36

Máltai cégadatok szerint július 5-e óta a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Euroleasing a luxusjacht tulajdonosa.

„Máltai cégadatok szerint az Euroleasing Zrt. a tulajdonosa a Rose d’Or nevű luxusjachtnak, amelynek fedélzetén lefotózták Mészáros Lőrincet és feleségét, a volt tévés Várkonyi Andreát. Az Euroleasing Mészáros Lőrinc bankjának, a Magyar Bankholdingnak a cége” – tudta meg a Szabad Európa.

Mint írják, immár tényként közli a SuperYachtFan szakmai portál, hogy az Euroleasing Zrt. a tulajdonosa a Rose d’Or jachtnak (korábban arról írtak, hogy a hajó egy magyar lízingcégen keresztül az orosz milliárdos, Konsztantyin Sztrukov birtokában van).

A Szabad Európa máltai újságírók segítségével most megtudta: a Rose d’Or (ideiglenes) regisztrációs adatai szerint 2023. július 5. óta az Euroleasing szerepel tulajdonosként a máltai hajóregiszterben.

Mint arról beszámoltunk, az olasz partoknál hajózott a Tirrén-tengeren Mészáros Lőrinc és családja egy vadonatúj, 27 milliárd forintba kerülő luxusjacht fedélzetén. A 444 munkatársa fotókat és videófelvételt is készített a 62 méter hosszú Rose d’Or, azaz Arany Rózsa névre keresztelt hajóról. 

Nyitókép: Németh Dániel/444

#Belföld#mészáros lőrinc#várkonyi andrea#rose d'ort#euroleasing#JACHT

Címlapról ajánljuk