Belföld

Galambos Lajcsi súlyos tüdőbeteg, műteni kell

rtl.hurtl.hu

2024. július 10. 6:48

A tüdőtágulata szerinte a sokéves trombitálás miatt alakult ki.

Mint arról beszámoltunk,  Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi szabadult a börtönből – az áramlopás miatt elítélt sztár ugyan nyomkövetővel a lábán, de otthon töltheti le büntetése hátralévő részét. 

A Blikk most azt írja, a néhány napja szabadult trombitásra súlyos tüdőbetegsége miatt a lehető leghamarabb műtét vár.

„A bv mindent megtett annak érdekében, hogy a betegségeim kezelve legyenek. Ennek ellenére én egy magánklinikára jártam korábban, és ezt nem tudta a bv biztosítani, de a Péterffybe kiszállítottak például. Teljes diszkrécióval meg tudták oldani, szerintem nem látott ott senki. Beállt a bv-s autó, őrökkel és bilinccsel érkeztem” – idézi a lap a zenészt, aki Hajdú Péternek nyilatkozott a Frizbiben. 

A mulatós zenész elmondta, hogy a kórházban megállapították, hogy műtétre van szüksége, ám az állapota speciális altatást igényelt volna, amit ott nem tudtak biztosítani. Galambos szerint a COPD nevű tüdőbetegsége és a tüdőtágulata minden bizonnyal a sokéves trombitálás miatt alakult 

Azt a műtétet, amire nekem szükségem lenne, elvégzi a Péterffy kórház, de az egyéb preparáló és hozzátartozó dolgokat nem tudja elvégezni. Az én esetemben az altatás is egy bonyolult téma, ezért csak speciális altatóorvos jelenlétében javasolták a műtétet 

– tette hozzá Lagzi Lajcsi

Most a reintegrációs időszak során tervezem elvégeztetni ezt a műtétet 

– jelentette ki a zenész.

Lagzi Lajcsi boldogasszonypusztai otthonában, évszázados fák alatt nyilatkozott a Fókusznak. A trombitás azt mondja, más ember lett a börtönévek alatt:

 

Nyitókép: RTL

#Belföld#galambos lajos#tüdő#műtét#börtön

Címlapról ajánljuk