Belföld

Megpróbálták kilakoltatni Tarsoly Csabát a budai házából

rtl.hurtl.hu

2024. június 24. 17:26

A Quaestor-vezér házát megvásárló cég vezetője ki akarta lakoltatni Tarsoly Csabát a házából.

Tarsoly Csaba rendőröket hívott, miután a II. kerületi házát felvásárló cég tulajdonosa megpróbálta elfoglalni az ingatlant és azzal fenyegetőzött, hogy lecseréli a zárakat – írja a 24.hu.

A 77 milliárdos csalással vádolt Quaestor-vezért egyébként kilakoltatás fenyegeti. A házat Tarsoly a cégén, a Twins Szálloda Kft.-n keresztül tulajdonolta. Az építést annak idején a Quaestor 600 milliós kölcsönéből finanszírozták. A Twins a Quaestor 2015-ös bedőlése után felszámolás alá került.

A lap szerint az ingatlant több sikertelen árverés után végül áprilisban eladták a nyergesújfalui Akadémia Invest Kft.-nek, a szerződés szerint lakott állapotban. A cég tulajdonosa járt hétfőn Tarsolyéknál azt követelve, hogy adják át a házat. A férfi több órás vita után végül kora délután elhagyta az ingatlant.

Tarsoly Csaba június elején interjút adott a Blikknek. Akkor azt mondta, a felszámolók elkótyavetyélték a lefoglalt ingatlanokat, beruházásokat, így közismert vállalkozók és cégeik jártak jól ezek felvásárlásával, de ezt az ügyészség nem vizsgálta.

Nyitókép: MTI/Marjai János

#Belföld#tarsoly csaba#árverés#ház#ingatlan#rendőrség#kilakoltatás

Címlapról ajánljuk