Belföld

Nagy Ervin édesanyja félti a fiát a politikai szerepvállalástól

rtl.hurtl.hu

2024. június 22. 6:46

A színész gyakorlatilag Magyar Péter mindenese lett a Tisza Pártban.

Nagy Ervin édesanyja aggodalmát fejezi ki fia iránt, akit egyre többen támadnak, bár emellett még mindig nagyon sokan szeretik is, írja a Blikk. Ervin, a 47 éves, háromgyermekes édesapa, Jászai Mari-díjas színész, már nemcsak színészi pályafutásával, hanem politikai szerepvállalásával is hat a közéletre, Magyar Péter mindenese lett a Tisza Pártban. Ezzel a témával nemrég a Házon kívül is foglalkozott:

Nagy Ervin családja sportos múlttal rendelkezik: édesapja, idősebb Nagy Ervin, NB I-es futballista volt, míg édesanyja, Kecskeméti Margit, kiváló kézilabdázó és edző. Margit szerint Ervinből is lehetett volna sportoló, de a színészetet választotta, amiért büszke rá, különösen a Kincsem című filmben nyújtott alakítására. Azonban az utóbbi időben fia egyre több gyűlölködő kommentet kap, ami nagyon megviseli az édesanyját – teszi hozzá a bulvárlap.

Kecskeméti Margit, miközben vigyáz unokáira, csodálja fia bátorságát és elkötelezettségét, bár próbálja óvni őt a politikai szerepvállalás veszélyeitől. Annak ellenére, hogy a családban politikai különbségek vannak, ezek nem okoznak feszültséget, és mindkét szülő támogatja Ervint. Félnek viszont a gyűlölködéstől és az esetleges politikai következményektől, de kitartanak mellette.

Nyitókép: RTL

#Belföld#nagy ervin#magyar péter#tisza párt#család#politika#féltés

Címlapról ajánljuk