Belföld

Foci-Eb: Novák Katalin is ott lesz a Magyarország-Németország meccsen

rtl.hurtl.hu

2024. június 19. 14:25

Novák Katalin trikolorba öltözve, Wizzair-gépen utazik a Németország-Magyarország Eb-csoportmeccsre. 

Józsa László dokumentumfilm-készítő a Liszt Ferenc Repülőtéren, a Stuttgartba tartó egyik Wizzair járatra várva futott össze Novák Katalin volt köztársasági elnökkel, aki gyerekek társaságában szintén a Németország-Magyarország Eb-csoportmeccsre tart – szúrta ki a 444.hu a közös fotójukat, amit a filmes az Instagram-oldalára töltött fel.

A fotón látszik, hogy a volt államfő az alkalomhoz öltözött: trikolorba. A magyar válogatott egyébként 18 órától lép pályára Németország ellen a stuttgarti Mercedes-Benz Arénában, a mérkőzésről mi is tudósítunk.


Novák Katalin lemondása óta sem adott magyarázatot arra, miért kapott tőle elnöki kegyelmet a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese, aki falazott a pedofília miatt elítélt főnökének. Arra sem reagált, hogy Balog Zoltán nemrég elismerte: ő kérte a volt botrányba belebukó köztársasági elnököt, hogy adjon kegyelmet K. Endrének.


Novák nem először utazik külföldre a februári lemondása óta: májusban az Andalúziai Királyi Lovasiskolában bukkant fel egy magas rangú spanyol katonatiszt társaságában. Azt pedig kedden írtuk meg, hogy a volt köztársasági elnök, noha kerüli a nyilvánosságot, továbbra is az államfői rezidenciát használja. A Válaszonline szerdán arról írt, hogy a volt államfő többször is kettesben utazott külföldre Balog Zoltánnal.

Nyitókép: A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök bejelenti lemondását a Sándor-palotában 2024. február 10-én. Fotó: MTI / Sándor-palota

 

#Belföld#novák katalin#foci#foci-eb#németország#magyar válogatott#kegyelmi ügy#köztársasági elnök#wizzair

Címlapról ajánljuk