Belföld

Karácsony Gergely apák napján „apuzott” egyet, de előtte feleségét is méltatta

rtl.hurtl.hu

2024. június 16. 13:25

A régi-új főpolgármester elsütött egy apus viccet.

„Ezzel a csodálatos pénteki molinóval kívánok boldog apák napját minden apunak!” – írja friss Facebook-bejegyzésében Karácsony Gergely. Mint köztudott, az „apu” Karácsony Gergely beceneve az ifjúság körében, a fotón látható szöveg pedig a következő:

Az anya nő, apu pedig főpolgármester.


Karácsony egy ugyancsak vasárnap közzétett posztjában a feleségének mondott köszönetet:

„Rengeteg embernek tartozom hálával a támogatásért. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt, igencsak embert próbáló időkben támogatott. Egy valakinek azonban külön is meg kell köszönnöm: a feleségemnek. A magyar politikát nehéz ép lélekkel kibírni. Megmaradni embernek, de közben nem tönkremenni. Remélem nekem sikerült. Ha igen, azt elsősorban Virág kifogyhatatlan szeretetének köszönhetem. Köszönöm!” – írja.


Mint arról beszámoltunk, 41 szavazattal Karácsony Gergely megőrizte előnyét az érvénytelen voksok újraszámlálása után, így most már biztosan ő nyerte a főpolgármester-választást. Mielőtt ez kiderült volna, csalást sejtve a Nemzeti Választási Iroda Alkotmány utcai épülete elé hívta híveit péntek este. Erről a tüntetésről származott a fenti apus molinó is.


Az újraszámlálás során végül az érvénytelen szavazatokból 53-at találtak, amit Grundtner Andrásra, 112-t, amit Karácsony Gergelyre, illetve 395-öt, amit Vitézy Dávidra adtak le.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

#Belföld#karácsony gergely#apák napja#feleség#köszönet

Címlapról ajánljuk